Az Armageddon fenyegetése

Paul Craig Roberts professzor kitálalt. Ő maga Reagan elnök pénzügyi államtitkáraként is tevékenykedett, azóta pedig a Wall Street Journal egyik vezető szerkesztője. Paul Craig Roberts szerint a NATO nem más, mint az USA trójai falova az oroszok ellen, európai “hadszíntéren”. A kelet- és közép-európaiak azzal, hogy csatlakoztak a NATO-hoz, lehetővé tették, hogy Washington katonai jelenlétét az orosz határok mellé telepítse.

Ami pedig azzal a hamis érzettel ruházta fel Washingtont, hogy Oroszországot is vazallusi állam létébe tudja kényszeríteni.

Elfeledve a történelem két legnagyszerűbb katonaságának, a napóleoni hadseregnek és a német Wehrmachtnak a sorsát, nem vonják le a tanulságot: ne menj neki Oroszországnak. „De Washington ezen önhitt idiotizmusában már megkezdte részleges menetelését az ukrajnai puccsal és Szíriában a katonai állások elleni támadásokkal.”
-állítja.

Európa még mindig gyönyörű hely hagyományából fakadóan építészetileg, művészetileg és intellektuálisan. És egy múzeumot nem szabad elpusztítani.

Ha Európa felszabadul hűbéri státusza alól, visszatérhet a kreatív lét útjára.

„Európa már most szenved gazdaságilag Washingtonnak az Oroszország elleni, Európára kényszerített szankciói miatt és azért, mert nem európaiak milliói szabadulnak rá az európai országokra, ugyanis ők Washingtonnak a muzulmán népek elleni illegális háborúi elől menekülnek.

Hírdetés

Melyek olyan háborúk, amelyeket Izrael érdekében kellett Amerikának viselnie.”

És mit kap mindezért Európa cserébe?

Az Armageddon fenyegetésén kívül semmit.

Ezen érdemes minden európai polgárnak elgondolkodnia.

Valójában Európában bizonyos “elemek” nem mások, mint díszletek, melyeket Amerika épített fel a világ megtévesztésére…

Ezt pedig Európának nem lenne szabad hagynia, hanem végre a sarkára kellene állnia!

világfigyelő.com


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »