Az Arany Hajnal is felkészült a névváltoztatásra

Nemzeti Hajnal néven folytathatja a politizálást a görög Arany Hajnal szélsőjobboldali párt. A szervezet felkészült rá, hogy a hatóságok betiltják őket a híveik által elkövetett bűncselekmények miatt. A májusi parlamenti választásokon is jó eredményre számítanak. 

A szélsőjobboldali Arany Hajnal párt hívei erődemonstrációt tartottak Athén központjában, jelezve: a májusi parlamenti választásokon is számolni kell velük. A párt vezetője és öt másik képviselője jelenleg börtönben ül – a cionista hatóságok bűnszervezetként tartják számon az Arany Hajnalt, mióta múlt szeptemberben egyik szimpatizánsuk (de nem tagjuk) állítólag meggyilkolt egy antifasiszta rappert. Később ismeretlen kommunista fegyveresek támadtak a párt athéni székházára, a támadásnak két halálos áldozata volt.

Hírdetés

„Börtönbe zártak minket, és mi történt? Leálltunk? Nem, épp az ellenkezője történt. Az Arany Hajnal immár két mártírral, úgy, hogy két harcostársunk elesett az országért vívott szent harcban, és úgy, hogy a vezetésünk börtönben van, egy pillanatra sem állt le, nem szegtük meg a szavunkat, és még erősebbek lettünk. Erősebbek vagyunk, és rövid időn belül hatalomra kerülünk” – mondta Iliász Kaszidiarisz, az Arany Hajnal szóvivője.

Új néven politizál tovább a cionista bűnszervezet által bűnszervezetnek tartott hazafias párt?

Az Arany Hajnal arra is felkészült, hogy az elnyomó hatóságok ígéretükhöz híven betiltják a szervezetet – erre az esetre egy Nemzeti Hajnal nevű fedőpártot alapítottak. A legfrissebb felmérések szerint ha most tartanák a görögországi választásokat, a szélsőjobboldaliak a voksok mintegy 10 százalékát szereznék meg (más felmérések 18-22 százalékot); ez azt jelenti, hogy továbbra is az Arany Hajnal a harmadik (vagy második) legerősebb párt maradhat a déli államban. Ami pénz és ilyen cionista nyomás mellett nem semmi.

mno korrigálva


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »