Az arab kultúra helyett Hitleréket választotta egy tajvani iskola – de Izrael most megtanítja nekik, mi a demokrácia

Az arab kultúra helyett Hitleréket választotta egy tajvani iskola – de Izrael most megtanítja nekik, mi a demokrácia

Megütközött a "nemzetközi közvélemény" (értsd: a hivatásos ajvékolók és szekértolóik) azon a tajvani nemzetiszocialista parádén, amit oktatási céllal tartottak egy iskolában karácsony környékén. De persze nem az időzítés miatt, hanem azért, mert ahhoz az egyetlen egy témához mertek nyúlni, ami a zsidóknak nem tetszik. És, mint tudjuk, ami a zsidóknak nem tetszik, az az egész világon tilos.

Eredetileg arab kulturális témájú felvonulást javasolt az iskola egyik tanára, de a parádéról szavazást tartottak a diákok körében, és a tanulók a nemzetiszocialista éra rekonstruálását választották, állítólag azért, mert iskolai egyenruhájukat könnyen át lehetett alakítani korabeli német egyenruhává.

– Az ügyben az oktatási minisztérium felügyelete mellett egy erre a célra felállított bizottság kezdett vizsgálatot – jelentette be a zsidó hiszti hatására a tajvani oktatási miniszter, Pan Wen Csung.

Hírdetés

Az izraeli vezetés "értetlenül" fogadta a tajvani iskola jelmezes felvonulásáról szóló hírt, mire az iskola vezetése sietve közölte, hogy "a tanítási órákon elhangzó magyarázatok segítségével korrigálják a parádét".

Az iskola igazgatója lemondott és elnézést kért, egyben meghívták az izraeli kulturális tárca illetékeseit, hogy tartsanak iskolai előadást Tajvanon…

(Kuruc.info – EuroNews korrigálva)

Korábban írtuk: "Éljenek a nácik!" nevű ételt kínált egy tajvani étterem, de a zsidók természetesen ezt is "betiltották"


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »