Az Anunnakik visszatérése

Az Anunnakik visszatérése

Az Anunnakikról úgy gondolják, hogy ők az emberiség teremtői. Ezek a nagy hatalmú istenek a régmúltban hagyták el a Földet, mondván, vissza fognak ide térni. Furcsa, hogy ha az ősi kultúrákra pillantunk világszerte, akkor isteneik – teremtő isteneik – java része eltávozott a Földről és ígéretet tett arra, hogy egy napon vissza fog térni.

 

Featured image by YURISHWEDOFF

 

Egyes kutatók és írók szerint esedékes már az Anunnakik visszatérése azért, hogy „helyreállítsák, amit korábban elrontottak”, hogy felgyorsíthassák az emberi tudat spirituális ébredését és evolúcióját.

 

Az Anunnakik valószínűleg vissza fognak térni a Földre egy Stan Deyo-val készített interjú szerint, aki közölte, hogy a NASA és a Pentagon úgy véli, hogy az Anunnakik a Nibiru nevű bolygó érkezésével fognak visszatérni.

 

De várjunk csak egy pillanatot! A Nibiru, az Anunnakik és az effélék nem léteznek, ugyebár?

A sumér mitológiában az Anunnakik olyan jó és rossz istenek és istennők csoportját alkotják, akik a Földre jöttek és végül létrehozták az emberi fajt.

 

Az ősi Anunnakik – egy, a távoli múltban a Földre látogató nem emberi civilizáció – létezését régóta vitatják a kutatók, mégis a létük és a Földre tett látogatásuk számos ősi szövegben jól dokumentált, melyeket a fősodratú történelem teljesen figyelmen kívül hagy számos szerző szerint.

 

Érdekes módon bizonyos afrikai kultúrák hisznek abban, hogy földön kívüli lények több tízezer éven keresztül látogatták a Földet. Ilyenek például a zuluk, akiknek legendái arról az időről számolnak be, amikor „csillagokból érkező látogatók” jöttek aranyat és más természeti kincseket bányászni. Ezekben a bányákban az „Első Emberek” által teremtett rabszolgák dolgoztak.

 

Néhány forrás és értelemzés alapján ezek az istenek a Nibiruról kerültek ide.

Az asszírok és a babilóniaiak Marduk bolygónak hívták. A sumérok azt állították, hogy a Nibiru  bolygón egy év (egy SAR) a mi Földünkön eltelt 3600 évnek felel meg.

 

 

Dehogy! Azt állítod, hogy a Nibiru nem is létezik?

 

Nos, számos jel mutat arra, hogy a naprendszerünk legkülső részén létezik egy hatalmas bolygó. Íme:

 

A Washington Post szerint: „Egy, a Jupiterrel megegyező méretű óriásbolygót fedezett fel az Orion csillagkép irányában az USA infravörös csillagászati műholdja (IRAS), mely olyan távolságban van a Földtől, hogy elképzelhető, hogy ennek a naprendszernek a tagja…. ’Csak annyit közölhetek Önökkel, hogy nem tudjuk, mi is ez’ – mondta Gerry Neugebauer, az IRAS vezető tudósa.”

 

R. Harrinton egy roppant érdekes cikket írt a Csillagászati Folyóiratban 1988-ban. Harrington azt feltételezte, hogy létezik a Földnél egy háromszor-négyszer nagyobb égitest, mely háromszor vagy négyszer akkora távolságra van tőlünk, mint amekkora a Plútónak a Naptól való távolsága. A bemutatott matematikai modellek szerint, elképzelhető, hogy az X bolygó vagy a Nibiru 30 fokos rendkívüli elliptikus pályán mozog.

 

2008-ban japán kutatók bejelentették, hogy számításaik szerint léteznie kell egy „felfedezetlen” bolygónak nagyjából 100 csillagászati egységnyi távolságra, melynek mérete elérheti a Föld méretének kétharmadát.

 

 

Sokan azzal érvelhetnek, hogy a fentiek alátámasztják egy Nibiruszerű bolygó létezését.

Úgy vélik, hogy az Anunnakik átlagos élettartama 120 sar (1 sar = 3600 földi év) lehet, ami 120×3600, azaz 432 000 földi év az ősi szövegek szerint.

Hírdetés

 

A sumér királylista talán az egyik legfontosabb olyan szöveg, mely tökéletes leírja azt a történelmi időt, melynek során szó szerint az „Istenek” évezredekig uralkodtak.

 

„Miután a királyság leszállt az égből a királyság Eridug-ban volt. Eridug-ban, Alulim lett a király; ő 28800 évig uralkodott. Alaljar 36000 évig ült a trónon. A két király összesen 64800 évig regnált.”

 

A sumér királylistával kapcsolatban az egyik legérdekesebb tény az, hogy a legkorábbi lajstrom, 8 királyt ír le, akik a Földön összesen 241 200 éven át uralkodtak, amióta a királyság ’alászállt az égből’  végig a ’Nagy Özönvízig’, ami végigsöpört a Földön, majd a „királyság ismét leereszkedett az égből” az özönvizet követően.

 

 

A DNS vajon az isteneket bizonyítja?

 

Kazahsztáni kutatók állítják, hogy „Hipotézisünk szerint egy sokkal fejlettebb földön kívüli civilizáció vett részt az új élet megteremtésében, s az plántálta bele az életet több bolygóba. A Föld csupán egy ezek közül.”

 

A kutatók rámutatnak arra, hogy „Amit a DNS kódunkban látunk, az egy program, mely két változatot tartalmaz: egy óriási strukturális kódot, valamint egy egyszerű vagy bázis kódot.

 

A kutatócsoport hisz abban a tényben, hogy a DNS kódunk első része nem a Földön íródott, s szerintük ez bizonyítható is. Másodszor – s ez a legfontosabb – a gének nem elegendők önmagukban az evolúció, illetve a váratlan evolúciós folyamatok megmagyarázásához, s lenni kell még valami másnak is a „játékban”.

 

Makukov szerint „Előbb vagy utóbb meg kell barátkoznunk azzal a ténnyel, hogy a Földön minden élet a földön kívüli rokonaink genetikai kódját hordozza, valamint hogy az evolúció nem az, mint aminek gondoltuk.”

 

A tudományos felfedezések következményei megerősítik más személyek és megfigyelők állításait, akik szerint már felvettük a kapcsolatot a hozzánk hasonló idegenekkel. Az emberszerű idegenek szolgáltathatták genetikai anyagunknak az emberi evolúcióhoz szükséges részét.

 

A News.Discovery-től származó idézet: Ez az értelmezés egy valószínűtlen konklúzióhoz vezette őket: a genetikai kódot „úgy tűnik, hogy a naprendszeren kívül találták fel már évmilliárdokkal ezelőtt.” Ez az állítás alátámasztja a pánspermia elméletet, vagyis azt a hipotézist, mely szerint a Földet csillagközi élet termékenyítette meg. Ez bizonyosan egy újszerű és merész megközelítése a galaxis meghódításának, ha elképzeljük, hogy ez egy Johnny Appleseed-féle törekvés volt a szuperlények részéről.

 

Alternatív elméletek?

 

Gregg Braden szerint – aki a New Age irodalom egyik amerikai szerzője, írt a 2012-es jelenségről is, illetve arról az állításáról vált nevezetessé, hogy a föld mágneses polaritása fel fog cserélődni – nekünk csak 20 kodonunk van a 64-ből, ami a DNS-ben található. Most kérdezhetné valaki, hogy „A teremtés Forrása miért korlátozta le a genetikai képességeinket azáltal, hogy a DNS-ünk nagyrészét kikapcsolta?”

 

Az egyik elmélet szerint a DNS-ünket az Anunnakik korlátozták le azért, hogy engedelmességre bírjanak és ellenőrzés alatt tartsanak bennünket az Anunnaki mesterekkel összhangban.

 

Sokan úgy vélik, hogy az Anunnakik azok, akik „’évmilliók óta kontrollálnak bennünket, s tisztában vannak az ember valódi genetikájával. Sok szerző azt állítja, hogy az Anunnakik – akik azok az istenek lehetnek, akikről számos kultúra említi, hogy ígéretet tettek a visszatérésükre – teljes hatalmat gyakorolnak felettünk, amióta csak az emberiséget megalkották.

 

Simon Parkes ufókutató szerint a DNS-ünknek 12 szála van, s mindegyik egy speciális galaktikus fajjal áll rokonságban. Feltehetően, ha rájövünk arra, miként aktiválhatjuk a DNS-ünk látens kodonjait, akkor gyakorlatilag bármit megtehetünk, például minden embernek azonnal visszaadhatjuk az egészségét csakúgy, mint ahogy az egész bolygót meggyógyíthatjuk.

 

Featured image by YURISHWEDOFF

 

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Forrás / Original article: http://www.ancient-code.com/the-return-of-the-anunnaki/

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÉbresztő Táborok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsBel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »