Az antifeminista Tóth Vera is hirtelen rádöbbent, hogy ő egy bántalmazott nő

Az antifeminista Tóth Vera is hirtelen rádöbbent, hogy ő egy bántalmazott nő

Tóth Verának több esetben is meggyűlt a baja a “férfierőszakról” hablatyoló, férfigyűlölő radikális feminista szervezetekkel. Hat évvel ezelőtt írtunk róla, amikor a NANE “szakemberei” köznyilvánosan akartak rajta példát statuálni a bulvársajtóban, mert Tóth Vera azt merészelte írni egy blogposztjában, hogy “Nem vagyok feminista, nem megrögződésem, hogy a nőket emeljük fel, a férfiakat pedig tiporjuk el”, majd mindezt még azzal is tetézte, hogy a szeszélyes nők által érzelmileg és anyagilag egyaránt tönkretett férfiakról beszélt. Tóth Vera szavait részletesen idéztük a Férfihang cikkében. Azok a gondolatok pszichológiai értelemben is nyilvánvalóvá tehetik számunka, hogy Tóth Verának semmiféle rossz tapasztalata nem volt soha a legendás “patriarchális erőszakkal”, soha nem volt benne bizalmatlanság, sértettség a férfiakkal szemben. Nyilván ennek köszönhetően állt ellen töretlenül még az az őt meggyőzni akaró, férfigyűlölő, radikális feminista nőszervezetek támadásának is. Mégis mostanában, néhány évvel később Tóth Vera hirtelen azzal állt elő a Hot celebmagazinban, hogy ő egy bántalmazott nő volt… – csakhogy eddig nem tudott róla, és mindezt a mostani barátja tudatosította benne. Szóval Tóth Vera – kissé talán lekésve a divattrendről – előállt a maga #metoo sztorijával.

– mondta Tóth Vera, és frissen betért feministaként rögtön hozzá is fűzte a kötelező mantrát: “hazánkban a bántalmazottak száma meghaladja a kétszázezret.”

Elmondta, hogy a (korábban észrevétlen) sérelmekkel, “bántalmazásokkal” teli kapcsolata már elmúlt, most nagyon boldog párjával, Pauli Zolival, aki mérhetetlenül tiszteli őt” (sic!).

Hírdetés

 mesélte a celebmagazinnak  Tóth Vera, és hozzátette, hogy milyen jó lenne, ha minden nőtársa ilyen férfit tudhatna maga mellett.

Egyrészt nyilván létezik a népszerűség, a figyelem és a bevételek megcsappanásának az a szintje, amikor már szükségszerűen a celebesedés útjára kell lépni; az öt perc figyelemért és egy hétvégi hakniért szükségszerűen kell valami nagyot mondani. Másrészt valami egészen más, de nagyon is fontos dologra is ráirányítja Tóth Vera sztorija figyelmünket: amit nem képesek elérni egy antifeminista, avagy férfibarát gondolkodású nőnél a feminista szervezetek ádázul támadó, férfigyűlölő vérfarkasai, azt esetleg könnyen elérheti egy önmagát fényezni akaró, sanda szándékokban csoszogó papucs mangina, egy hibbant férfifeminista. Isten óvja a férfiakat – önmaguktól.

 


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »