Az antifasiszták szerint mindenki “náci” volt, aki meghalt Chemnitz bombázásában

Az antifasiszták szerint mindenki “náci” volt, aki meghalt Chemnitz bombázásában

Mint azt tudjuk, Karácsony Gergely budapesti főpolgármester erősen szimpatizál az Antifa-mozgalommal, azok mellett az erőszakos antifasiszták mellett is kiállt, akik február közepén a kitörés napján támadtak rá a békés megemlékezőkre.

(888)

Az Antifa az akkori tettével jelezte, hogy ha egyelőre még csak külföldi „harcosok” bevetésével is, de már Magyarországon is aktív.

Németországban ezzel szemben nagyon más a helyzet, ott már régóta tényező a mozgalom. A Karácsony-kedvencek gyakran hajtanak végre erőszakos akciókat általuk szélsőjobboldalinak bélyegzett személyek ellen; gyújtanak fel autókat; támadnak rá rendőrökre.

Hírdetés

Amit viszont a napokban csináltak a szászországi Chemnitz városában, arra egyszerűen nincsenek szavak. Történt ugyanis, hogy festékkel fújták le, valamint a „Basszák meg a nácik!” és „ A német elkövetők nem áldozatok!” feliratokkal firkálták össze a városi temető azon emlékművét, mely annak a 2100 helyi lakosnak állít emléket, akik a szövetségesek által végrehajtott bombázásában vesztették életüket a második világháború végén.

Az már csak hab a tortán (ellenben sokat elárul az antifasiszták lelki világáról), hogy a szégyenteljes akciójukat az 1945. március 5-i mészárlás 75. évfordulójára időzítették.

A német sajtó megjegyzi, a rendőrség halottgyalázás, valamint anyagi károkozás miatt nyomoz, az elkövetőket egyelőre még nem sikerült elkapni.

Ne feledjük, Karácsony Gergely ezeket importálná Magyarországra. Nem kéne hagyni.


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »