Az Antena 3-nak valamiért nem tûnt fel, hogy egy gyenge photosop Ghiþã Kövesirõl küldött képe

Az Antena 3-nak valamiért nem tûnt fel, hogy egy gyenge photosop Ghiþã Kövesirõl küldött képe

A PSD-hez közel álló Antena 3 televízió pénteken este tette közzé azt a fényképet, amellyel Sebastina Ghiţă azt akarta bebizonyítani, hogy Kövesi járt nála:

A fényképéről egyébként ordít, hogy photosop, de az Antena 3 szerkesztőinek ez nem tűnt fel, vagy nem akart feltűnni, pedig Kövesi bele van szerkesztve az asztalba. Az eredeti kép amúgy ez:

Feltehetően a fenti képről vágták ki nagyon igénytelenül az egykori DNA-főügyészt, és Ghiţă ezzel a trükkel kívánta bizonyítani, hogy Kövesi meglátogatta őt a borospincéjében.

Hírdetés

A Laura Codruţa Kövesi ellen zajló eljárás 2018 decemberében indult a többrendbeli korrupcióval vádolt, Szerbiába menekült Sebastian Ghiţă feljelentése alapján. 

Ghiţă azt állítja, hogy Kövesi kétszázezer eurót kért tőle azért cserébe, hogy repülőgéppel az országba hozzák Nicolae Popát, a FNI volt igazgatóját, aki ellen nemzetközi elfogatóparancs volt érvényben. 

A vádakra reagálva Kövesi pénteken azt mondta, soha nem beszélt Sebastian Ghiţával Nicolae Popa kiadatásáról, és semmiféle szerepe nem volt az eljárásában, azzal ugyanis a román rendőrség és az igazságügyi minisztérium foglalkozott.  (agerpres)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »