Az Andrássyt kihúzták a Pride talpa alól, jövőre betiltás a cél

Az Andrássyt kihúzták a Pride talpa alól, jövőre betiltás a cél

Kiszorította az LMBTQP-felvonulást az Andrássy útról a Mi Hazánk Mozgalom, jövőre már a betiltás a reális célunk, bár most még csak egyedüli pártként szorgalmazzuk azt – közölte Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke.

Kiszorította az LMBTQP-felvonulást az Andrássy útról a Mi Hazánk Mozgalom, jövőre már a betiltás a reális célunk, bár most még csak egyedüli pártként szorgalmazzuk azt – közölte Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke.

A BRFK azért kényszerült kitiltani idén az ún. Pride-ot a felvonulásaik történetének legszimbolikusabb helyeiről, mert a Mi Hazánk korábban lefoglalta és a Kúrián sikerrel járt a rendőrséggel szembeni jogorvoslatával, így a Szivárvány Misszió Alapítvány által bejelentett Andrássy út – Bajcsy-Zsilinszky út – Deák tér útvonalon nem vonulhatnak az LMBTQP-propagandisták.

A deviáns felvonulás szervezői a Kúriának írt keresetükben úgy fogalmaztak: „Az Andrássy út vonatkozásában szerzett elsőbbség elvesztése a Budapest Pride rendezvény megtartását jelen formájában ellehetetleníti.” A Mi Hazánk alelnöke megjegyezte: “amit a Fidesz-kormány 11 éve nem tud vagy nem akar a felvonulás kapcsán, azt mi idén megoldottuk, köszönet érte dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvédnek, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat vezetőjének is. Nyilván nem lehet minden helyet minden időre lefoglalni a deviánsok elől, de a legszimbolikusabb Andrássy útról való kiszorításuk és több más reprezentatív közterület lefoglalása igenis komoly siker és jelzésérték: elég volt az LMBTQP-propagandából! Nem kérünk lezárások idején is szerte a világból ide szervezett aberráltakból.”

Sajnos a Mi Hazánk az egyetlen párt, mely a homoszexuális propagandafelvonulás betiltását követeli, hiszen mi a mára mindenféle szexuális devianciát népszerűsítő felvonulások ügyében se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadjuk el: a tiltást szorgalmazzuk – húzta alá Novák Előd. Hozzátette: “ez az, amit az ún. nemzeti konzultációnak álcázott propaganda és Kubatov-féle adatgyűjtés is elhallgat, nem merik megkérdezni erről a magyar embereket, mert nem merik betiltani az LMBTQP-felvonulást. Népszavazáson sem merik feltenni ezt a kérdést, amit a Mi Hazánk Mozgalom viszont szorgalmaz: Támogatja-e Ön, hogy a szexuális devianciákat utcai felvonulásokon is népszerűsítsék?”

Hírdetés

A Mi Hazánk ötpontos népszavazási kiegészítésének másik kérdése: Támogatja-e Ön, hogy közintézményekre szivárványos zászlót tűzzenek? A bíróság szerint egyébként a szivárványos zászló kidobása nem lopás, Novák Előd tavalyi esetének jogerős ítélete szerint vele szemben a „büntetés kiszabása szükségtelen”!

A törvényes rend helyreállítása érdekében a budapesti Városházáról tavaly nyáron egy 15 méteres tűzoltólétráról távolította el a Mi Hazánk a családellenes jelképet. “Az LMBTQP-rongy ügyében lopással gyanúsított engem a rendőrség, de a jogerős bírósági végzés szerint a kukába helyezés is igazolja, hogy nincs szó erről, pusztán egy spárga elvágása minősült rongálásnak, amiért csak figyelmeztetést kaptam” – magyarázta Novák Előd.

A bíróság indokolása szerint figyelembe vette, hogy „a Mi Hazánk Mozgalom alelnökeként lelkiismereti kötelességének érezte, hogy a szivárvány színű zászlót a helyéről eltávolítsa.” Novák Előd azt szeretné, ha ez minden normalitáspárti aktivista bátorításnak tekintené.

Ahogy a tavalyi zászlóeltávolítási akcióink, úgy Dúró Dóra könyvdarálása sem maga a megoldás, hanem figyelemfelhívás volt, méghozzá eredménnyel, hiszen pártja néhány korábban lesöpört javaslatának jogszabályba ültetése megtörtént. Ez azonban a Mi Hazánk szerint nem elegendő, ezért tiltanák meg konkrétan a szivárványos zászlók kitűzését is közintézményekre.

Hunhír.info


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »