Az amerikai uralkodói elitnek mindig is jól fialt a háború

Az amerikai uralkodói elitnek mindig is jól fialt a háború

Őszintén reméljük, hogy ez a megosztás nem félreérthető vagy rosszul olvasható. A célja, hogy inkább árnyalja, mint leértékelje az Egyesült Államokban most kibontakozó mozgalmat.

Folytathatnánk képekkel, videókkal és többféle dokumentált bizonyítékkal az amerikai fegyveres erők által a Közel-Keleten elkövetett emberi jogi visszaélésekről. Egy egyszerű internetes böngészéssel ilyen erőszakos cselekményekről szóló dokumentumok tonnái fognak előkerülni.

Az első számú oka ezeknek a visszaéléseknek az elszámoltathatóság hiánya. Megtehetsz akármit, amit akarsz csak el ne kapjanak és ha rajta kaptak a mocsokságokon, akkor nem kell aggódnod, mert nem fognak felelősségre vonni. Ugyanez a helyzet a rendőrséggel néhány amerikai nagyvárosban.

Csak egy kiemelt példa, amilyen röviden csak lehet, tavaly 2019. május 7-én Trump elnök kegyelmet adott Michal Behanna-nak, egy volt katonának, akit egy iraki fogvatartott meggyilkolása miatt ítéltek el.

Michael Behenna 2008-ban kivégezte a meztelenre vetkőztetett Ali Manszur Mohamedet és azt állította, hogy önvédelemből tette.

Aki nem tudná Ali Manszur Mohamedet előzőleg kihallgatás céljából tartóztatták le a megszálló amerikai erők, mielőtt elengedték, amikor meggyőződtek róla, hogy nem hozható kapcsolatba egy útszéli robbantásos merénylettel. Pár héttel később Michael Behenna úgy döntött, hogy a maga módján újra kikérdezi az iraki embert. A végeredmény az lett, hogy Ali Manszur Mohamed meztelenre vetkőztetve és megalázva egy lövedékkel a testében fejezte be életét.

Hírdetés

Trump elnök természetesen megkegyelmezett és a Micheal Behanna nevű elkövetőt tavaly szabadon engedték.

Ez megmutatja, hogy mennyit ér egy ember élete a hatalmon lévőknek, akár az ön élete vagy a miénk, ez a személy részese volt egy idegen inváziónak, ami 3,5 millió ember halálát okozta és földig rombolt egy egész régiót, valamint a vahhabita terrorizmus termőtalajává változtatta. Az említett személy sok ezernyi kilométert utazott vagy utaztatták, hogy betörjön mások otthonába és ezután terroristának merészelje nevezni azt, akit állat módjára kivégzett. Ha valaki legközelebb megkérdezi, hogy miért van káosz a Közel-Keleten, csak emlékezzen olyan példákra okként, mint ez.

Amit ezzel el akarunk mondani, bárki olvassa az Egyesült Államokban a fenti sorokat, azt gondolják, hogy a rendőrségük nem teszi meg, amit a fegyveres erőik már megtettek a Közel-Keleten?!

Ha azt hiszik egy másodpercre is, hogy az önök értéke mint emberi lényeknek magasabbra van tartva, mint a haszoné, amit az uralkodó elitjük zsebeibe kénytelenek tömni, akkor nagyon tévednek és tanulják újra, hogyan működik az Egyesült Államok bel- és külpolitikája. Ugyanúgy, mint a Közel-Keleten bizonyosan tudjuk, hogy bármelyik háború, amit az USA kirobbant kizárólag az uralkodó elitjük zsebeit tömi meg mértéktelen profittal, miközben a tömegmédiájukkal kimossák az állampolgáraik agyát, hogy ezzel legitimálják a mocskos háborúikat. Emiatt itt most nem fognak hallani semmilyen gyűlöletbeszédet azokkal az amerikai átlagpolgárokkal szemben, akiknek jobban kellene ismerni a helyzetet, azonban balszerencsére képtelenek rá, mert ilyen állapotba sodorták őket.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Sharing is caring!


Forrás:orientalista.hu
Tovább a cikkre »