Az amerikai metodisták a karácsonyt is képesek migránspropagandára használni

A Claremonti Egyesült Metodista Egyház idén szétszakított családként ábrázolja a betlehemi jelenetben Jézust, Máriát és Józsefet, ami egy elég erős állásfoglalást jelent az Egyesült Államok menekültekkel szembeni bánásmódjáról – örvendezik az Index.

A képet Karen Clark Ristine töltötte fel a Facebookra, a mellé írt üzenetben bátorítja a nézőket, hogy próbáljanak meg úgy nézni a Szent Családra, mint a világ legismertebb menekültcsaládjára.

Bejegyzéséből az is kiderült, hogy létezik egy második jelenet is, amiben a család egyesülését lehet látni.

Hírdetés

"Jézus születése után nem sokkal József és Mária a kis Jézussal kénytelenek voltak elmenekülni Heródes király zsarnoksága elől Názátetből Egyiptomba, mert féltek az üldöztetéstől és a haláltól. Mi történne ma, ha ez a család menedéket keresne a hazánkban?" – írja Karen.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkaren.clark.ristine%2Fposts%2F10162927708070314&width=480&show_text=true&height=561&appId

A Claremonti Egyesült Metodista Egyház egyház nem először áll ki az Egyesült Államok határainál menedéket kérőkért, korábban már 10 ezer dollárt gyűjtött egy fogva tartott és elkülönített gyermekek számára jogi tanácsadást nyújtó szervezetnek.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »