Az amerikai exelnök, a néger maki és a háttérhatalom cselédlánya, Clinton nem merték leírni azt, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán

Szinte a világ összes politikusa elítélte a hétvégi Srí Lanka-i terrortámadást, azonban a bevándorláspárti politikusok ennek egy különleges módját választották, nem írták le, hogy keresztényeket gyilkoltak az ázsiai országban az iszlamista terroristák. Az amerikai baloldal meghatározó arcai, a volt elnök és a volt külügyminiszter inkább csak azt írták, hogy „Húsvét-hívők” az áldozatok.

Ahogyan arról többször is részletesen beszámoltunk itt a 888-on, vasárnap összehangolt terrortámadást hajtottak végre iszlamista harcosok Srí Lanka szigetén. Az Indiától délre fekvő szigeten csaknem tíz öngyilkos merénylő robbantotta fel magát, a támadásban közel háromszázan meghaltak, ötszázan pedig megsebesültek.

Hírdetés

A politikusok többsége a közösségi médiában emlékezett meg az esetről. Így tett Barack Obama volt amerikai elnök és Hillary Clinton, a demokraták korábbi elnökjelöltje is. Azonban ők nem írták le, hogy az áldozatok többsége keresztény hívő volt, akiket a templomban végeztek ki, ők annyit írtak „Easter worshipper”, azaz „Húsvét-hívő”.

Szomorú, de hozzájuk hasonlóan több bevándorláspárti demokrata politikus is így tett, egyszerűen nem írták le, hogy az áldozatok keresztények voltak, akiket iszlamisták gyilkoltak meg. Ezt a tényt egyszerűen elhallgatták.

888.hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »