Az állami Híradó esete a félvér szépséggel és a gazdasági bevándorlókkal

Az állami Híradó esete a félvér szépséggel és a gazdasági bevándorlókkal

Na most akkor, szedjük össze, hogy mit tudtunk meg eddig.

Van egy olyan műsor, aminek az a címe: Magyarország szépe. Ennek egyik döntőse Blessing Agata Nmekini, aki elmondása szerint azt szeretné megmutatni, hogy ízig vérig magyar szépség.

A hölgy „félvér származású”, mondjuk ebből nem derül ki, hogy hol született, milyen nemzetiségű, ugyanakkor gyanús, hogy egy egzotikus, déli országból érkezhetett családjával, ötévesen.

Azzal is tisztában vagyunk, hogy az Orbán-kormány állami pénzen óriáspalkátokon közli a magyarul olvasni tudó érdeklődőkkel: ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját!

Hírdetés

Nem elképzelhetetlen, hogy a nyolcvan milliárdnyi adóforintból létrehozott állami hírtévé egyetlen funkciója, hogy a Fidesz üzeneteit célba juttassa, és ebbéli minőségében természetesen a bevándorlásról és terrorizmusról szóló Nemzeti Konzultációt is kiemelt fontossággal kezeli.

A gond csak akkor kezdődik, ha Blessing Agata Nmekinit kell bemutatni a nagyközönség számára, egyben kiemelve azt is, hogy a gazdasági bevándorlók nem vehetik el a magyar szépségkirálynők munkáját sem.

A gordiuszi csomót a Híradó sem tudta megoldani, így úgy döntöttek, hogy egyetlen képbe sűrítik bele az egész világot.

Így sikerült:


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »