Az álarc lehullt, a népek látják az EU csúnya arcát

Az európai belső határok, valamint a szuverén nemzetek visszaállítását sürgeti a négy legnagyobb nyugat-európai szélsőjobbos párt vezetője. Közös cikkében Marine Le Pen, valamint a holland Szabadságpárt, az olasz Északi Liga, valamint az osztrák FPÖ vezére azt fejtegeti a menekültválság kapcsán, hogy a kontinensen az emberek már kezdenek rájönni: az unió a kulturális önazonosságukat veszélyezteti.

Magyar Menedék - Pogány Biblia

A földrészre csak eddig már fél millió idegen érkezett, de a magyar külügyminiszter 35 millió migránssal számol. Ez az itteni civilizáció végét jelenti majd. A helyzet ellenőrzése teljesen kicsúszott a kézből, az érkezők között túl sok a szerencselovag, az analfabéta, a képzetlen, egyedülálló férfi. A többség gazdasági megfontolásokból jön. Ám az itteni gazdaságok és szociális védőhálók nem bírják a rohamot. A fő gond azonban az, hogy olyan államokból indultak útnak, amelyekben a kultúra egészen más, mint Európában. A tömeges bevándorlás a tagállamok kulturális identitátásnak felvizezéséhez vezet, és ez nyugtalanítja az érintett lakosságokat. Mert azok ösztönösen is felfogják, hogy kulturális önazonosság nélkül nincsen ország, illetve hogy ország nélkül nincs fellendülés, nincs igazság, nincs demokrácia, nincs szabadság.

Hírdetés

Az unió lassanként felszámolja a nemzetállamokat, mivel fokozatosan visszaszorítja azok önállóságát. Elvette a jogot, hogy saját maguk alakítsák menekültpolitikájukat. Többségi szavazással kvótát kényszerített az országokra. Az álarc lehullt, a népek látják az EU csúnya arcát. Hogy a legfontosabb kérdésekről immár Brüsszelben határoznak. A kelet-európai kormányok különösen érzékenyen reagálnak minderre. Nem véletlen, hogy ők tiltakoznak a leghevesebben a menekültek kötelező elosztása ellen, hiszen nem szeretnék, ha Moszkva után most Brüsszelből irányítanák őket.

De a válság riadóztatta az embereket nyugaton is, különösen erősödik az olyan, hazafias pártok népszerűsége, mint a Front National és a másik három, levélíró párt. És sokan osztják magyar, cseh és szlovák aggályokat. Milliók ébrednek rá, hogy a politikai elit elárulta őket. Minden eddiginél szélesebb lett a szakadék a polgárok és vezetőik között. Hogy visszaszerezzük a saját határok ellenőrzését, ahhoz demokratikusan mozgósítani kell a tömegeket a választásokra. Csakis a demokrácia visszaállításával lehet megoldani a menekültválságot.

A nemzeti szuverenitás visszaszerzéséhez el kell törölni az uniós megállapodásokat, köztük a schengeni szerződést, és helyre kell állítani a nemzeti parlamentek elsőbbségét.

Wall Street Journal


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »