Az alapvető érdek, ez a cél, hogy Európa államai, nemzetei egy gyorsuló folyamat keretében felszívódjanak – a többi csupán hazugság, szép szavak – rövidke lapszemle

Mohi Csaba, volt algériai nagykövetünk szerint de Gaulle francia elnök a transzatlanti érdek-összefonódásokat az európai érdekek elé helyező briteket nem kívánta nem kívánta beengedni az európai integrációba.

Ezt mondta: Nagy-Britannia taggá válásával az amerikaiak beteszik a lábukat a bennünket védelmező ajtóba! A francia tábornok bölcs ember volt. A migrációs válság a világháború óta a legveszélyesebb krízis.

Hírdetés

Az eddigiekben alkalmazott, Európa elleni gazdaságpolitikai természetű eszközöket most egy rendkívül veszélyes társadalmi-etnikai-vallási természetű eszközrendszer egészítette ki.

A globalizáció híveinek kiemelt törekvésük olyan világot teremteni, amelyben az európai államok, nemzetek egy gyorsuló folyamat keretében felszívódnak. Ez az alapvető érdek, ez a cél, a többi csupán hazugság, szép szavak.

Szembetűnő, hogy gazdag muszlim országok egyetlen „elüldözött” menekültet sem hajlandók befogadni, ami újabb bizonyíték arra, hogy ennek az egész migrációs támadásnak egyetlen célja van a tömeget Európára zúdítani. Civil ember, igaz „menekült” képtelen egyhuzamban 30 kilométert ilyen tempóban megtenni. Migránsaink java része az „iszlám kalifátus” embere, a szakáll egyelőre még leborotválva, a fekete fejkötő még a zsebben.
Magyar Idők


Forrás:patriotaeuropa.hu
Tovább a cikkre »