Az alakuló Mi Hazánk Ifjai a Küldetésnyilatkozatát ismerteti a párt Corvin közi rendezvényén

Az alakuló Mi Hazánk Ifjai a Küldetésnyilatkozatát ismerteti a párt Corvin közi rendezvényén

Az alakuló Mi Hazánk Ifjai a Küldetésnyilatkozatát ismerteti a párt Corvin közi rendezvényén október 23-án 15 órától. Alább olvasható Toroczkai László és Dúró Dóra közleménye.

A Mi Hazánk Ifjai is várja a jelentkezőket!

A Mi Hazánk Mozgalom szervezetei napról napra alakulnak, ezzel kéz a kézben kezdjük el a párt részeként működő ifjúsági szervezet felállítását Mi Hazánk Ifjai néven, amelybe minden, hazáját szerető és annak jövőjéért tenni hajlandó fiatalt várunk.

Hírdetés

Olyan hazát szeretnénk, amelyben a fiatalok párt találnak, családot alapítanak, tehetségüket ki tudják teljesíteni, és hivatásukból tisztességes megélhetést tudnak biztosítani családjuknak. Olyan hazát, ahol a tanulás nem a pénztárcától, hanem a tehetségtől és a szorgalomtól függ. Olyan hazát, ahol a fiatalok tudatosan és örömmel vesznek részt a közéletben, büszkék magyarságukra, és a nemzethez tartozás érzése megélt valósággá válik.

A Mi Hazánk Ifjai nemcsak politikai szereplő lesz, hanem olyan közösség, ahol majd barátságok szövődnek, hasonló gondolkodású fiatalok alkotnak egy összetartó csapatot, amelyet a közös élmények kovácsolnak össze. Várjuk a jelentkezőket az ifjaink@mihazank.hu címen. A most induló Mi Hazánk Ifjaihoz 14 és 30 éves kor között lehet csatlakozni, de tagja maradhat 35 éves koráig bárki.

Toroczkai László
a Mi Hazánk Mozgalom elnöke

Dúró Dóra
a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese,
az Országgyűlés legfiatalabb képviselőnője


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »