Az Al-Kaidától Madridba igazolt át az „elgáncsolt” bevándorló

Az Al-Kaidától Madridba igazolt át az „elgáncsolt” bevándorló

Úgy látszik valaki elért a “barátunkhoz” és megmondta neki, hogy feladhatja álcáját. Természetesen ő már Európában van.

Megjegyzés magyar olvasóinknak: A képen látható személy volt az akit egy magyar újságírónő “elgáncsolt” a szerb határ közelében magyar területen, ami után ez a személy törvénytelenül lépett a zöld határon Magyarország földjére.

A magyar újságírónő ellen azóta hajszát indított a szemforgató “liberális” és korporativista tőkés sajtó. Az őt alkalmazó magyar televíziót szintén halálos fenyegetések érték. Vvhabita terrorista szervezetek kivégzéssel és halállal fenyegetik ennek a magyar TV-nek a munkatársait, családtagjaikat és az újságírónőt. Tunéziai szélsőségesek azóta hacker támadást követtek el az érintett magyar TV web oldala ellen.

Nézzék meg az állítólag “elgáncsolt” személynek a közösségi média profilját. Hát ez a szegény “menekült labdarúgó edző” korábban vahabita terrorszervezetek zászlóival dobta fel közösségi profilját. Lehet látni rajta Al-Kaida zászlót (Jabhat Al-Nusra) és az FSA kalóz lobogóját. Azokét, akik miatt millióknak kellett lakhelyét elhagyni Szíriában.

Ne higgyenek a szemforgató non stop hazudozó nyugati médiának és vahabita szövetségeseiknek! A képen látható figura már Európában van. 117 négyzetméteres kis lakást és egy jól fizető állást kapott Spanyolországban Madrid külvárosához tartozó Getafe csapatánál. Közben L. P. magyar újságírónak az életéért kell reszketni.

Hírdetés

Európa hosszabb távon halálra ítélte magát azzal az önpusztító politikával, amit folytat. Magyarországnak még van esélye. Most álljanak a sarkukra és szegüljenek ellene a vahabita mételynek.

Az önök érdeke is, hogy a Szíriai Arab Köztársaság megnyerje honvédő háborúját a terrorizmus ellen és szponzorai ellen. Ne alkudjanak meg. Legyenek önök az Ellenállás európai bázisa. Felejtsék el kicsinyes vitáikat szomszédjainkkal, fogjanak össze és szegüljenek ellene a gyarmatosító elitnek.

A nyugat már menthetetlen, de Kelet-Európának még van esélye.

Az ellenállás sohasem hasztalan! Erre tanít Szíria népe.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg


Forrás:orientalista.hu
Tovább a cikkre »