Az afrikai Adolf Hitlert is utolérte a koronavírus-járvány, home office-ba küldték

Az afrikai Adolf Hitlert is utolérte a koronavírus-járvány, home office-ba küldték

Adolf Hitler Uunona a lehető legfurcsább nevű politikus napjainkban, de most nem a zsidó-liberális heccsajtó, hanem a koronavírus-járvány miatt van bajban.

Az Oshana-i regionális tanácsban kitört a koronavírus-járvány, ezért Adolf Hitlernek és az összes többi kollégájának otthon kell maradni, csak homeoffice-ba dolgozhatnak – írja a Bild.

A negroid férfit Namíbia északi részén, az Oshana régióban fekvő Ompundjában a választók 84,88 százaléka választotta meg tavaly.

A furcsa nevű politikust apartheid-ellenes harcosként ismerik szülőföldjén. Az Adolf keresztnév nem ritka az egykori német gyarmaton, ahol a Bismarckstraße vagy a Hans-Dietrich-Genscher-Straße nevű utcák is vannak.

Adolf Hitler elmondta korábban: „Nekem gyermekként ez teljesen normális név volt. Csak felnőtt koromban jöttem rá, hogy ez az ember az egész világot le akarta igázni. Semmi közöm ezekhez a dolgokhoz.”

Adolf Hitler Uunona munkatársaival egyetemben kénytelen most otthon ülni és otthonról dolgozni. A hivatalt fertőtlenítik, a politikusok az emberekkel csak e-mailen, telefonon vagy WhatsAppon keresztül léphetnek kapcsolatba.


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »