Az a kocsi nyitva volt, ő csak szétnézett benne – magyarázta meg a csúnya félreértést ez a hajdúböszörményi cigánygyerek

Az a kocsi nyitva volt, ő csak szétnézett benne – magyarázta meg a csúnya félreértést ez a hajdúböszörményi cigánygyerek

A debreceni járőrök elfogták, a nyomozók kihallgatták a hajdúböszörményi "fiút".

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2018. augusztus 25-én 15 óra 30 perc körül arról, hogy Debrecenben, a Mikszáth Kálmán utcán egy férfi egy gépkocsit tört fel.

A járőrök a helyszínre mentek és észrevettek egy "fiatalt", aki egy kocsiból szállt ki, majd amint meglátta őket megpróbált elfutni, azonban a rendőrök utolérték és kérdőre vonták. A 17 éves "fiú" elmondta, hogy nyitva volt a gépkocsi és ő csak értékek után kutatott benne. A rendőrök a "fiatalkorút" előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók kihallgatták.

Hírdetés

Az ügy részleteinek felderítése során beszerzett információk alapján a hajdúböszörményi lakos több bűncselekménnyel is összefüggésbe hozható.

A "fiú" (tényleg így fogalmaz a rendőrségi közlemény, mi csak idézőjelbe tettük őket – a szerk.) megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2018 májusától tizenkét kerékpárt lopott el Debrecenben, valamint két nyitott gépkocsiból ellopta az indítókulcsot, valamint az egyik jármű iratait, majd egy társasházban tárolt bicikli nyergét is eltulajdonította.

Vele szemben a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya hét rendbeli lopás vétség és hét rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

(Police)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »