Autóval hajtottak a násznép közé Madrid közelében – ez most tényleg nem terrortámadás, ugyanis cigánylagzi volt

Autóval hajtottak a násznép közé Madrid közelében – ez most tényleg nem terrortámadás, ugyanis cigánylagzi volt

Négyen meghaltak, nyolcan megsérültek egy lakodalomban történt szándékos gázolásban vasárnap hajnalban a spanyolországi Torrejón de Ardoz városában. Az MTI által letagadott, de a spanyol lapok és Twitter-felhasználók által bemutatott valósághoz az is hozzátartozik, hogy bizony egy cigánylagzin történt a bonyodalom.

A hatóságok tájékoztatása szerint összetűzés előzte meg a tragédiát, annak okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

A vitát követően a világ legbékésebb nemzetének egy 35 éves tagja autójával belehajtott a lakodalomnak helyt adó étterem előtt ácsorgó násznép egy csoportjába, majd elmenekült a kocsiban ülő két kamaszfiával és unokaöccsével.

Mueren 4 personas, una de ellas menor, en un atropello múltiple tras una reyerta en una boda gitana en Torrejón de Ardoz.

Se habría producido tras una reyerta en una boda gitana y en el incidente han fallecido una mujer de 70 años y dos hombres y un joven (de 40, 60 y 17)#Madrid pic.twitter.com/QiQBqe3uBA

— Predator (@predatole) November 6, 2022

Hírdetés

A teljesen összetört járműre körözést adtak ki, és egy óra múlva, negyven kilométerrel távolabb a csendőrség elfogott a gyanúsítottak közül hármat, a negyediket még keresik.

#Madrid

En #TorrejónDeArdoz se ha producido una pelea en una boda de gitanos. Después uno de ellos ha atropellado a varias personas causando cuatro muertos y varios heridos graves.

Así ha quedado el vehículo tras el atropello. pic.twitter.com/We8ppQf6fF

— RO-1 (@Undercover_Camo) November 6, 2022

Az őrizetbe vettek mind azt állították, hogy rájuk lőttek, ám erre egyelőre nem találtak semmilyen bizonyítékot a nyomozók, és lehet, hogy ott se voltak. Autójukban mintegy ötezer euróra bukkantak.

A gázolásban életét vesztette egy 70 éves asszony, egy 60 és egy 40 éves férfi, valamint egy 17 éves fiú. A kórházba szállított sérültek közül négynek az állapota súlyos.

(Kuruc.info – MTI – El Mundo nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »