Autórobbanás Horvátországban: Meghalt egy cseh kisfiú, három személy pedig megsérült

Autórobbanás Horvátországban: Meghalt egy cseh kisfiú, három személy pedig megsérült

Autórobbanásban meghalt egy kilencéves cseh gyerek egy út menti pihenőhelyen a horvátországi Zadar közelében. További három ember szintén megsérült – írja a TASR a Novinky.cz hírszerver információi szerint.

Az eset szerda kora este történt Bilišane város közelében. Egy 34 és egy 49 éves nő súlyosabb sérüléseket szenvedett. Egyikük állapota stabil, de az intenzív osztályon fekszik, másikuk súlyos szemsérülést szenvedett. A helyszínen megsérült egy 39 éves férfi is, akit a kórházi ellátást követően hazaengedtek.

Hírdetés

A cseh külügyminisztérium konzuli osztályának igazgatója, Pavel Pešek a cseh televíziónak elmondta, hogy az egyik forgatókönyv szerint robbanószerkezet volt az autóban, vagy fel nem robbant akna. Az is előfordulhat, hogy az egyik személy bement az erdőbe, és onnan hozott valamilyen robbanószerkezetet, például gránátot.

Pešek közvetlenül a horvát nyomozóktól kapott információkat a nyomozati verziókkal kapcsolatban. Hangsúlyozta azonban, hogy hivatalosan eddig egyik verziót sem erősítették meg.

Teraz.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »