Autójavító feka a Ruhr-vidéki Fröndenbergben – ő már valóban integrálódott

Autójavító feka a Ruhr-vidéki Fröndenbergben – ő már valóban integrálódott

Egy 23 éves afrikai menedékkérő „autójavításból” tengeti életét az észak-rajna-vesztfáliai tartománybeli Fröndenberg városban és időnként a szomszédos Unnában. Munkája során egyedi technikát alkalmazva javítja meg a meghibásodott gépjárműveket. Videónkon azt látjuk, hogy a Ruhr-vidéki Unna városban egy méretes kővel megközelíti a városháza egyik szolgálati autóját, nekivágja a hátsó ablaknak, majd miután bezúzta, betöri az első ablakot is. A feka már hetek óta terrorizálja a környék német lakóit, ám a hatóságok képtelenek kitoloncolni az országból, mert nincsenek papírjai… Fröndenberg esztelen németjei már évek óta működtetik a sáskasimogató Fröndenbergi Menekültpatronáló Kört – írja a politikstube.com és a rundblick-unna.de című hírportál.

A videón látható 23 éves afrikai feka már hetek óta félelemben tartja a Ruhr-vidéki Fröndenberg és a szomszédos Unna városka fehér lakosságát. Az elmúlt hetekben főleg az autókereskedéssel foglalkozó fröndenbergi és unnai üzleteket, illetve az utóbbi település városházáját keresi fel előszeretettel, s támadja meg életveszélyesen az ott dolgozókat. A nemzetáruló „német” politikusok által megfélemlített rendőrség pedig képtelen megfékezni a már több hetek óta randalírozó néger ámokfutását, miután az állampolgárságát igazoló papírok hiányában nem tudják hová kitoloncolni… A videón a kitoloncolhatatlan néger éppen az unnai városháza szolgálati autójának ablakait zúzza be egy hatalmas kővel.

Hírdetés

//vk.com/video_ext.php?oid=207753182&id=456239642&hash=6808485d1f30480b&hd=2

A majomlény ámokfutása már július 31-én, Fröndenberg városka Volvo-márkaboltjában kezdődött, ahol szintén jelentős károkat okozott, és félelmet keltett az ottani dolgozók körében. A sáska tegnap a Fröndenberggel szomszédos Unna városban, a Hanza utcában levő BMW-üzlet munkatársai körében keltett páni félelmet. Markus Grüner üzletvezető a Rundblick Unna.de című helyi hírportálnak elmondta: a múlt hét szerda óta a menedékkérő szabályos ostrom alatt tartja őket. Az eddigi legelképesztőbb tettét a néger a múlt hét pénteken követte el, amikor kívülről egy vasrudat vágott a márkabolt ablakához. Ha a biztonsági üveg nem áll ellen, a négy munkatárs körében akár halálos kimenetele is lehetett volna a támadásnak, mondta az üzletvezető, majd értetlenségének adott hangot, amiért egy ilyen veszedelmes alak továbbra is szabadon járhat-kelhet a környék településein. A helyi hírportálok értesülése szerint azért támadt Unna városban az autós üzlet munkatársaira, mert azok előtte nem voltak hajlandók játékpénzért eladni neki egy 50 ezer eurós BMW személygépkocsit…

A legérdekesebb az, hogy a négert befogadó településen, a Ruhr-vidéki Fröndenbergben eszetlen németek már évekkel ezelőtt megalakították, és működtetik a Fröndenbergi Menekültpatronáló Kört, amelynek honlapján a sáskákat és helybeli felkarolóikat ábrázoló fényképe alatt ez olvasható: Isten hozta! Örülünk annak, hogy önök rátaláltak a hozzánk vezető útra!”

H. J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »