Autóból lőtték agyon a kétgyermekes családapát

Az éjszakai lövöldözés másik áldozatának, egy nyugdíjas asszonynak az életéért még éjszaka is küzdöttek az orvosok – írta meg a The Sun angol bulvároldal.

A portál szerint az áldozatokat fényes nappal, az észak-londoni csúcsforgalomban lőtték le, helyi idő szerint reggel hat óra környékén rendőrök és mentősök lepték el a környéket, a férfi halálát hét óra körül állapították meg.

Hírdetés

Az áldozat testvére elmondta, látta, ahogy három-négy fegyveres egy autóval megáll testvére, Erdogan Guzel előtt, aki egy pékség teraszán ült. Elmondása szerint az elkövetők rálőttek, majd elhajtottak. „Semmi rosszat nem tett, csak ült kint, most pedig két gyereket hagyott hátra” – mondta. A gyerekek egyébként jelenleg Törökországban nyaralnak.

A helyiek a The Sun szerint azt gondolják, hogy a másik áldozat, egy idősebb nő egyszerűen csak rossz időben volt rossz helyen, ezért kapott a golyózáporból.

A rendőrség elmondta: a vizsgálatok folyamatban vannak, a női és a férfiáldozat közül utóbbi reggel hét óra magasságában a helyszínen vesztette életét. A nőt egy londoni kórházba szállították, állapota válságos, de stabil. Eddig az ügy kapcsán senkit sem vettek őrizetbe.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »