Ausztráliai olvasó reagálása a zebrán történt nyilvános szaúdi lefejezésre

Néhány nappal ezelőtt tettem ki egy videót (a facebookról a blogra kattintva volt elérhető, le ne tiltsák az előbbiről – http://lovasistvan.hu/2017/01/24/nyilvanos-nyaklevagas-az-usa-strategiai-szovetsegese-szaud-arabia-terrorallamaban-videohoz-link-a-blogon-mellekelve -, ahol „csupán” svéd nő csoportos megerőszakolása közvetíthető élőben).

Ausztráliából egy honfitársunk így reagált:
Csak annyit szeretnek hozzáfűzni a küldött videóhoz, hogy a 21-ik században Mekkában a gyalogátkelőn lefejezett ártatlan nőért mikor, ki szólalt fel es hol?
Ezt a videót számtalan személy láthatta és én is továbbküldtem ismerőseimnek. Egyszerűen felháborító, hogy ilyen előfordul a mai világban. Hol voltak es vannak a civil szervezetek? Az ENSZ, az emberjogi, egyenlőségért küzdő,  meg az összes többi bagázs sóhivatal?

Ezek nem emberek, hanem barom állatok. Ki es mikor fogja őket felelősségre vonni? Ez nem törvényhozás, hanem középkori vandalizmus.

Persze ezek az országok  –  a kiemelt és roppant gazdag olajtermelőkre gondolok – egyetlen egy menekültet sem fogadtak be. Sőt, még a határaikat meg is erősítették! Nincs náluk korrupció sem, hiszen az egész királyi család egymással rokon!

Hírdetés

Nem hiszem el, hogy Európában ne látták volna a nyilvános kivégzést fényes nappal, mindenki szeme láttára a gyalogátkelőhelyen. A csönd meg fülsiketítő…

 

 

 

Megosztás:


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »