Audis rászorulóknak osztott malacot Hegedűs Zsuzsa

Audis rászorulóknak osztott malacot Hegedűs Zsuzsa

Van olyan, hogy néhány kép százszor, ezerszer többet mond minden szónál. Az MTI fotósorozata Hegedűs Zsuzsa mai malacosztó akciójáról tökéletes összefoglalása annak, miért ez a nő az egyik legkártékonyabb közszereplő Magyarországon.

A pedigrés kutyával luxuskocsiból kiszálló, fotósok kereszttüzében alamizsnát osztó méltóságos asszonyról a gyomorforgató rózsadombi jótékonykodás bronzszobrát lehetne megformálni. Az Audival ingyen malacért (sőt, hozzá tartozó tápért is) érkező rászorulók pedig tökéletes látleletet nyújtanak arról, hova vezet az, ha valaki úgy akar segíteni a szegényeken, hogy nyomornegyedet, gettót, vagy cigánysort csak szociófotós kiállításokon látott. Ahol mojitóval, meg a libamájas szenyaval a kézben lehet megkönnyezni a szomorú szemű cigánygyerekek nehéz sorsát.

Hírdetés

Ennél hatékonyabb kampányt az alanyi jogon járó alapjövedelem, vagy egyáltalán bármi ellen, amit ingyen osztogatnak, elképzelni sem lehet. És persze ennél jobban szándékosan sem lehetne felhúzni a 8-10-12 órákat gürcölő alsó-középosztálybeli adófizetőket, akiket Hegedűs alapítványának volt pofája „önkéntes adományokra” is lehúzni. És, akik ettől majd jól megutálják a valóban rászorulókat is. Akiknek meg szakképzettségre és munkára enne szükségük, nem malacra. De ehhez elsőként a disznóktól kellene megszabadulni végre…


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »