Átütő erejű hatással járt mai földvédő tüntetésünk, most már nem állunk meg félúton

Kedves Hazafiak!

Örömmel jelentem, hogy ma a Kossuth téren, az új Országgyűlés nyitóülésével egyidejűleg tartott,  nyomásgyakorló földvédő tüntetésünk hatalmas sikert ért el, amiért hálámat és elismerésemet fejezem ki mindazon harcostársaknak, akik az egész napos akciónkban részt vettek és nyomatékot adtak követeléseinknek, továbbá azoknak, akik szervezőként segítettek. Köszönöm barátaimnak, akik közül több mint húszan szólaltak fel, különösen köszönöm Morvai Krisztinának az egész napos harcos kiállását és lényeglátó, kemény felszólalásait.

Hírdetés

Sikerünk visszaigazolásaként nyugtázhatjuk azt is, hogy eredményes akciónk kapcsán a földvédelem életfontosságú ügye helyett a hazai sajtó többsége csupán a nemzetáruló Pásztor István leköpéséről adott hírt. Hozzáteszem: megérdemelte és még olcsón megúszta, mivel a délvidéki magyarság egyik vezető árulója, aki nem átallotta károsnak nevezni a tavaly őszi Európa Tanács-beli délvidéki magyarok önrendelkezése és az önkényesen fogva tartott temerini fiúk kiszabadítása érdekében véghez vitt akciónkat. (Akciónk sikeres volt: a hét délvidéki fiú rövidesen kiszabadult és Dr. Gaudi-Nagy Tamás a temerini fiúk szabadulásáról az Országgyűlésben)
Ezen nyilatkozatát akkor még a Jobbik is elítélte és kiállt mellettem (A Jobbik visszautasítja Pásztor István nyilatkozatát), ma ez sajnos fordítva történt és megtörtént, amit soha nem gondoltam volna: a Jobbik a hazaáruló megélhetési politikus mellett állt ki velem szemben. Ezt Rubicon átlépéseként értékelem, de erről majd később.

tovább


Forrás:gaudinagytamas.hu
Tovább a cikkre »