Atomot Iránnak és Németországnak! És ezer évig csend és nyugalom lesz – Izraelben nem csak köpni szabad bárkire, de kiirtással fenyegetőzni is

Atomot Iránnak és Németországnak! És ezer évig csend és nyugalom lesz – Izraelben nem csak köpni szabad bárkire, de kiirtással fenyegetőzni is

Ha Kulcsár Gergely ellen büntetőfeljelentést kíván tenni a DK, akkor feltehetően a „demokraták” nem fogják szó nélkül hagyni egy bizonyos Chen Ben Elijahu nevű „kiválasztott” hajmeresztő kijelentéseit sem. Eliyahu az Israel National News elnevezésű hírportálon az elmúlt hét keddjén megjelent cikkében ugyanis nem kevesebbet javasolt, mint hogy Izrael atomfegyverekkel törölje el a Föld színéről Iránt és Németországot. Várjuk a DK-sok és más „demokraták” elhatárolódását!

A cikk szerzője szerint csakis Irán és Németország nukleáris fegyverekkel történő megsemmisítésével lehetne megmenteni Izrael államot a pusztulástól. A „toleráns” zsidó úgy gondolja, hogy 20-30 atombombát kellene mindkét országra ledobni, és azzal meg is lennének oldva a bajok.

„Ha Izrael nem Isten Bibliájában leírtak szerint cselekszik – fejtegeti a nyilván nagyon „demokrata” és „humánus” zsidó héber nyelvű cikkében – akkor büntetése a majdnem teljes megsemmisülés lesz, és csak kevesen fognak életben maradni.”

Hírdetés

Elijahu a továbbiakban arról elmélkedik, hogy Izraelnek emlékeznie kell a bibliai amálekiták „bűneire”, akiket a zsidók Saul király idejében kegyetlenül kiirtottak. Ennek a törzsnek még ma is vannak utódai, éspedig többek között Ali Hamenei ajatollah, a korábbi iráni elnök, Mahmúd Ahmadinezsád, valamint a jelenlegi iráni államfő, Hasszán Roháni – fejtegeti cikkében a „jóságos” zsidó.

Az említett személyek „nem hagynak ki egyetlen lehetőséget sem, hogy Izrael megsemmisítésének szükségességét emlegessék” – írja Ben Elijahu. Ennek megfelelően kell velük bánni: „A létünket érintő fenyegetésre az ő létüket érintő fenyegetéssel kell válaszolni, nem pedig a Kongresszusban elmondott beszédekkel. Világossá kell tennünk az irániak számára, hogy Izrael eltörli a nukleáris programjukat, valamint eltörli Teheránt és Iszfahánt is” – szögezi le vészjóslóan Elijahu.

Majd a következőképpen foglalj össze a jövőt illető elképzeléseit a „toleranciabajnok”: „Ha egy ellenség fellép, és tönkre akar tenni minket, akkor mi előbb tesszük tönkre őt: húsz, harminc nukleáris bomba elég lesz.” Természetesen nem mulasztott el emlékeztetni a nácik bűneire sem, akiknek kis híján sikerült a zsidóságot megsemmisíteniük. Csakhogy a „nácik” bűnei megbocsáthatatlanok, és bosszúért kiáltanak, hiába rendíthetetlen szövetségesük manapság Németország. Ben Elijahu szerint amikor a Messiás elérkezik, Izraelnek a visszájára kell fordítania a „végső megoldást”: „Húsz-harminc atombomba Berlinre, Münchenre, Hamburgra, Nürnbergre, Cologne-ra, Frankfurtra, Stuttgartra, Drezdára, Dortmundra stb., és biztosítva van a munka elvégzése. És ezer évig csönd és nyugalom lesz” – olvasható a cikkben.

Az Israel National News nem volt hajlandó kommentálni a véleményrovatának működtetését firtató kérdéseket. Feltehetően a leírtakat a „véleményszabadság” kategóriája alá sorolják. Joggal, elvégre van, akinek szabad a véleménye, és van, akinek nem. Ők persze a „jó oldalon” állnak.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »