Atomfegyverek Ukrajnában, zárlat a CIA-nál, az Egyesült Államok nyugati partjának blokádja és a titkos összeesküvés szétesése folytatódik

A február 19-én csütörtökön beköszöntő hold újév felé közeledvén, folytatódik a titkos összeesküvéssel szembeni jelentősebb nyomás. Ez a nyomás magába foglalja az Egyesült Államok nyugati parti kikötőinek teljes kereskedelmi blokádját, a virginiai Langley-ben található CIA főhadiszállásának és a közel-keleti hadmozdulatoknak a zárlatát. Eközben szélsőséges felforgató akciókon – többek között atombomba-robbantásokon – mesterkedik az Egyesült Államokban, Európában és a Közel-Keleten a cionáci titkos szövetség, gyúttal kétségbeesetten küzd azért, hogy a hatalmát megtarthassa azáltal, hogy egy fasiszta államcsínyt finanszíroz.

Az Ukrajnában zajló események talán a legdrámaibbak. Miként azt múlt heti hírlevelünkben említettük, egy kis erejű nukleáris fegyvert vetettek be az oroszpárti milíciák Kelet-Ukrajnába. A milícia-kormány megerősítette ezt egy sajtótájékoztató során, amikor közölte, hogy egy 500 tonnás TNT robbanóerejével rendelkező rakétatalálat érte.

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=10511

Ez csakis atomfegyverekkel lehetséges. A további megerősítések szerint egy kósza nukleáris bombát vetettek be, az US National Geological Survey pedig egy 6,8 erősségű földrengést jelentette a robbanás időpontjában az orosz-ukrán határon. Ez a tudósítás kb. 20 percig volt a honlapjukon, majd eltávolították.

Ezt a robbanást követően az amerikai forrás, amely következetesen előre megjósolta a titkos szövetség terrorcselekményeit, egy e-mailt küldött e cikk írójának, melyben közli, hogy további négy nukleáris bomba áll készen arra, hogy felrobbantsák Ukrajnában vagy Ukrajna közelében: „Az egyik Donecket veszi célba, a másik Sztálingrádot (jelenleg Volvograd), a harmadik a legutóbbi detonációhoz képest északkelet felé irányul, míg egy további jelenleg szállításra vár Donetsk közelében.”

Ezek az amerikai forrásokból származó nukleáris fenyegetések azért érkeztek, mert Franciaország és Németország határozottan szakított Washington D.C.-vel, amikor Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közvetlenül találkoztak. A maratoni beszélgetések után tető alá tudtak hozni egy ukrán tűzszünetet a múlt héten. Amikor e sorokat leírom a tűzszünet még tart egy Donetski vasúti csomópontnál található ukrán csapatokkal körülvett katlant leszámítva.

Ugyanakkor egyre több jel utal arra, hogy a több milliárd hamis amerikai dollárt szállító amerikai kormányhivatalnok letartóztatásának az volt a rendeltetése, hogy Ukrajnának jelentős és folyamatos gondjai legyenek.

Úgy tűnik, hogy az amerikaiak jóváhagyták azt, hogy az európaiak tető alá hozzanak egy megállapodást és kialkudták, hogy Ukrajnának a gázban gazdag Azovi-tenger körüli része Oroszország részévé válhasson. Az egyik legutóbbi biztonsági konferencián, amit Németországban tartottak, az USA alelnöke, Joe Biden úgy hivatkozott Ukrajnára, mint ami Lviv-tól Kharkiv-ig tart. Ez egy burkolt célzást, amit a térképre pillantva láthatunk:

http://www.ezilon.com/maps/europe/ukraine-maps.html

Tehát ez azt jelenti, hogy Ukrajna Oroszországot a Krímmel összekapcsoló keleti része Oroszország részévé fog válni.

http://tass.ru/en/world/776440

A németek leleplezése, miszerint a CIA gyilkosságot és terrort szponzorált, szintén nyomást gyakorolhatott a Pentagonra a tekintetben, hogy vessen véget ennek a rémuralom-forrásnak, vagyis a George Bush-féle náci frakciónak.

Keringenek olyan riportok az interneten, melyek szerint a virginiai Langley-ben található CIA főhadiszállást lezárták.

http://www.breitbart.com/big-government/2015/02/14/cia-headquarters-in-langley-reportedly-on-lockdown/

A mi MI5 forrásink megerősítették, hogy így áll a helyzet. Egy CIA forrás pedig azt közölte, hogy csak „VIP-látogatás” erejéig van lezárva. Egy Pentagon-forrás pedig még nem válaszolt a hívásunkra a cikk megírásának időpontjáig. A vatikáni P2-es páholy forrásai megerősítik, hogy a Pentagon letartóztatott Washingtonban „8 idősebb kazár” embert (a nevük egyelőre nem ismeretes), illetve hogy a CIA és a Pentagon közötti kapcsolatok „nem rózsásak”.

Ez egy jó esély arra, hogy a lezárás lehetőséget adjon a kínaiak számára az USA államadósságának újratárgyalására, ami ezen a héten esedékes. A kínai kormányzat hivatalos Xinhua news oldala címoldalon jelentette meg, hogy Kína alapvetően az Egyesült Államokat vádolja a világterrorizmus szponzorálásával.

Hírdetés

http://news.xinhuanet.com/english/world/2015-02/17/c_134002783.htm

Ez azután következett, hogy Oroszország megvádolta az Egyesült Államok kormányát, hogy ő áll a 9/11-es USA elleni terrortámadást mögött, valamint azelőtt, hogy egy állítólag 60 ország bevonásával zajló terrorista ellenes konferencia veszi kezdetét Washington D. C.-ben.

A Washington D.C.-ben található szélhámos rezsimre gyakorolt nyomás egy másik igazán eklatáns jele kitűnik abból a tényből, hogy az Egyesült Államok nyugati partjáról induló és partja felé tartó valamennyi szállítás blokád alatt áll. Az oregoni Portland Longshoreman’s Union-ban (Rakodómunkás Szakszervezetében) levő források világossá teszik, hogy ez a szállítási tengeri zár nem a munkaügyi vitáknak tudhatók be, miként azt az amerikai székhelyű propaganda hírügynökségek beállítják. Ez inkább az Egyesült Államok elleni ázsiai blokád része, amely rákényszeríti az USA-t arra, hogy foglalkozzon a Washington D.C.-ben található bűnösökkel. A zsivány CIA zárlat talán az ő feltételük volt.

Az alacsony szinteket mutató Baltic Dry Index esése ezt az embargót (szállítási tilalmat) tükrözi.

A kínaiak ugyancsak megkezdték az ilyen jelű hajók leselejtezését, s ez hosszú távú lesz, ha szükséges.

A vatikáni P2 páholy forrásaitól szintén megerősítéseket kaptunk arra vonatkozóan, hogy az Egyesült Államok keleti partjára lecsapott szokatlan hideg annak az időjárási hadviselésnek a része, amely rákényszeríti a Washington D.C. székhelyű cionáci összeesküvőket a megadásra. Ilyen technológia már létezik, s nem korlátozódik a „felhő-magvasításra”, amint a legfrissebb propaganda híradásai elhitették velünk.

Ennek a hírlevélnek az olvasói a múlt héten kifejezték aggodalmukat az iránt, hogy az USA Belbiztonsági Minisztériuma készen állt arra, hogy habozás nélkül nekilásson tervei megvalósításának, miszerint összegyűjti az amerikaiakat és statáriumot hirdet. Bár lehetséges a statárium, biztosak lehetünk abban, hogy az amerikaiak védelmet fogja célozni, nem a nyakon csípésüket. Tény, hogy a Belbiztonsági Minisztériumnak az egész finanszírozását le tudja állítatni.

http://www.reuters.com/article/2015/02/15/us-usa-congress-homeland-idUSKBN0LJ0P520150215

Még ha a DHS (Belbiztonsági Minisztérium) gengsztereinek sikerül is egy húzást megvalósítaniuk, még ha jön is egy támadás, a fehér kalaposok (jó hackerek) a Pentagonban és az ügynökségeknél lesznek azok, akik fényes győzelmet aratnak bármilyen párbajban. A rezsim jobbra fordulása várható az Egyesült Államokban.

A Közel-Keleten is sok minden történt. Az olajban gazdag Kuvaitban teljesen leállt a villamosenergia-hálózat a múlt héten. Ezt pedig egy bejelentés követte, ami szerint az USA 4000 tankot küld nehézgyalogsági csapattal oda. Eközben Jemenben tény, hogy a legtöbb nagykövetségi és CIA ügynököt kirúgták éppen úgy, ahogy az amerikai reguláris erők továbbra is működnek ott, ami még inkább megerősíti a Pentagon-CIA-Náci frakció szétesését.

Az izraeli székhelyű ISIS pszeudo-iszlámista hadsereg elleni kampány tovább húzódik. Az izraeli-szíriai határon állomásozó ENSZ megfigyelők megerősítették, hogy az ISIS szorosan együttműködik az izraeliekkel. Ugyanígy áll a helyzet a szaúdiakkal. Ellenük sorakozott fel egy arab országokból, Oroszországból és a Pentagonból álló koalíció, amely azon munkálkodik, hogy hathatósan elpusztítsa az ISIS-t. Az egyiptomiak szintén megtámadták az ISIS-t Líbiában a múlt hét folyamán. Erre azt követően került sor, hogy a Francia Védelmi Miniszter ígéretet tett arra, hogy „megmenti Izraelt” oly módon, hogy Líbiától olajat vesz. Ne feledkezzünk meg arról, hogy a franciák, a britek és az olaszok voltak azok, akik legyőzték a líbiai rezsimet, s nem a pentagon. Jelenleg úgy tűnik, hogy az egyiptomiak és az oroszok a Pentagon hallgatólagos támogatásával ellentámadásba lendülnek a régió lakosainak nevében.

Japánban a múlt héten e cikk írója egy élő tévéhíradóban szerepelt, ahol sok kommentátor – köztük csekélységem is – roppant világossá tették a nézők számára, hogy az ISIS sem nem iszlám, sem nem arab, hanem sokkal inkább egy izraeliek által futtatott zsoldoshadsereg.

Európában is lótnak-futnak (menekülnek) a nácionisták. A görög adósságra vonatkozó helyzet megoldhatatlan maradt, az IMF tőke nélkül marad, s most Oroszországból Putyin Magyarországra látogat, hogy támogassa a Rothschild bankérdekek nemzeti eltávolítását.

A Rothschildekről szólva, a múlt héten valaki „Nakayama-Rothschild”-nak nevezte, kapcsolatba lépett a Fehér Sárkány Társasággal. Az észak-koreaiak, a kínaiak, a moszad, a gnosztikus illuminátusok, a zsidó bankárok és a kurd csoportok ugyancsak felvették a kapcsolatot a Fehér Sárkány Társasággal a múlt héten azért, hogy tárgyalásokat folytassanak egy pénzügyi rendszer létrehozásáról.

Eddig egyetértés volt a szegénység megszüntetésének szükségességében, a környezetrombolás megállításában és az űr meghódításának megkezdésében. Széles körű egyetértés volt abban, hogy engedélyezzék az ingyen energia technológiákat, feltéve, hogy azt nem alkalmazzák destruktív célokra.  Ez nem fogja sérteni a szénhidrogénes érdekeket (szén, olaj, gáz stb.), mivel az ingyen energia terén a szén a legkeresettebb anyaggá fog válni. A szén fog az új ökológiai rendszerek alapvető építőelemévé előlépni.

Kevésbé pozitív megjegyzés, hogy még nem tudtuk azonosítani, hogy pontosan ki vagy mi akadályoz meg bennünket abban, hogy élethosszabbító vagy életjavító technológiákat alkalmazhassunk.

Vessünk egy pillantást erre a tudósításra, hogy képet kapjunk arról, hogy miként is gátolnak meg bennünket az életünk meghosszabbításába. Ez a cikk olyan harvardi tudósokról szól, akik egy olyan vegyületet fedeztek fel, amely 60 éveseknek megfelelő egereket 20 éveseknek megfelelő egerekké változtat át.

http://www.theguardian.com/science/2013/dec/20/anti-ageing-human-trials

Amikor ezt először bejelentették, a vegyületet egy „egyszerű proteinként” írták le. Viszont, ez a cikk azt állítja, hogy 50 000 dollárba is kerülhet naponta vagy 18 millió dollárba évente egy ember számára. Egy effajta élethosszabbító felfedezésről szóló cikk évente körülbelül egyszer szokott feltűnni a tudományos világban és elkerülhetetlenül követi egy arról szóló indok, hogy mi miért nem fogjuk sohasem kézhez venni. Ugyanígy áll a helyzet bármely olyan génmódosító kísérlettel, amely okosabbá, erősebbé, gyönyörűbbé és összességében jobbá tehetne bennünket.

Valaki vagy valami továbbra is azt akarja, hogy az életünk rövidebb és oktalan legyen.

Forrás: http://benjaminfulford.net/

Fordította: Száraz György

Boldog napot!


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »