Átöltözteti dolgozóit a Volánbusz

Átöltözteti dolgozóit a Volánbusz

Lezárult az új formaruhákat érintő közbeszerzési eljárás a Volánbusznál: az érintett munkavállalók egyenruhája várhatóan az év negyedik negyedévétől, fokozatosan újul meg – közölte a Zrt. kedden.

A közbeszerzési eljárás eredményeként 2022 őszétől három közhasznú társaság, az ERFO Rehabilitációs Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft., a Kézmű Fővárosi Kézműipari Közhasznú Nonprofit Kft. és a Pro-Team Rehabilitációs Közhasznú Nonprofit Kft. szállíthatja a Volánbusz formaruha viselésére jogosult munkakörökben dolgozó munkavállalóinak egyenruháját – tudatta a vállalat.

Hírdetés

Az új kollekciót az érintettek csaknem 60 fős csoportja két hónapig tesztelte a munkavállalói érdekképviseletek bevonásával.

Kifejtették: a nyertes pályázók 2023 közepéig 1,15 milliárd forintos keretösszegben több mint 62 ezer ruhadarabot, köztük téli- és softshell kabátokat, zakót, nyakkendőt, farmernadrágot, blézert, blúzt és inget szállítanak a közlekedési vállalatnak.

Elsőként azok a munkatársak kapnak az új kollekcióból, akik 2022 második félévében válnak jogosulttá a ruházati termékekre. Átmenetileg – a kihordási idő lejártáig – a korábbi formaruhák is használatban maradnak – áll a Volánbusz közleményében.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »