Átok sújt egy családot Győrszentivánnál

Átok sújt egy családot Győrszentivánnál

Három évvel ezelőtt a harmincéves fiú, most az ötvenéves apa hunyt el autóbalesetben.

Pizzafutárként dolgozott az a fiatalember, aki 2016-ban Győrszentiván közelében felborult autójával és kiesett a járműből. Mivel nehezen belátható helyen szorult a kocsija alá, egész éjjel senki nem vette észre – írja a kisalfold.hu.

A családja egészen hajnalig kereste, de nem találták. Az autót végül másnap reggel vette észre valaki.

A fiatalember ekkor még élt, de a kórházba szállítását követő műtét során életét vesztette.

Hírdetés

A férfi párkapcsolatban élt, párja a baleset idejében várandós volt. Ő később azt nyilatkozta, hogy nagyon komoly döntést kellett hoznia, de úgy határozott, hogy megszüli a kisbabát, és ha kell, két szülő szerepét is be fogja tölteni a gyermek életében.

Idén szeptember 7-én, szombaton az M19-esen történt balesetben egy tatabányai férfi haladt kisteherautójával Győr irányába. Egy enyhe kanyarba érve a nedves útburkolaton megcsúszva elvesztette uralmát a jármű felett és áttért a menetiránnyal szembeni oldalra, ahol karambolozott a (vizsgálatok jelen állása szerint szabályosan közlekedő) Ford Galaxyval. Ezt az autót vezette az ötvenéves férfi, amely éppúgy, mint három éve a fia járműve, felborult.

Az apa súlyos sérülései miatt a helyszínen életét vesztette.

Az értesülések szerint a Ford Galaxyban a férfi lánya és egy másik nő is ült. Ők ugyan szerencsésebben megúszták a balesetet, de kórházba kellett szállítani őket.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »