Átkozottak, közeleg a végetek! – üzenték ultraortodox zsidók… a cionista zsidóknak

Átkozottak, közeleg a végetek! – üzenték ultraortodox zsidók… a cionista zsidóknak

Az elmúlt éjszaka folyamán a zsidó állam politikai vezetését is képező cionistákat becsmérlő feliratokat mázoltak az egyik jeruzsálemi holokauszt emlékmúzeumban kihelyezett tárgyakra, a falakra és emléktáblákra. A Jeruzsálemi Városháza időközben eltávolíttatta a kellemetlen föliratokat, a jeruzsálemi rendőrség pedig nyomozást indított az elkövetők kézre kerítésére – írja a Má’árív.

A jeruzsálemi óváros I. Szulejmán szultán építtette (Kr. u. 1537-1541) városfalain éppen csak kívül eső Sion-hegyen létesítették a Mártéf Há-Soá elnevezésű holokauszt-emlékmúzeumot. Az elmúlt éjszaka folyamán ismeretlenek az emlékmúzeum belsejében elhelyezett használati tárgyakra és emléktáblákra, sírkövekre, a falra, de még a hulladékgyűjtő fedelére is tustintával olyan feliratokat írtak, mint például:

  • A cionisták = nácik,
  • A cionisták idézték elő a holokausztot,
  • Átkozott cionisták, közeleg a végetek!
  • Hírdetés

    A hírrel kapcsolatban meg kell jegyezni, hogy a fentebb idézett feliratokat – amint a hasonlókat a múltban is – nem a palesztinok vagy a Szentföldön élő más, nem zsidó közösség tagjai szánták üzenetként a cionista zsidóknak, hanem a zsidó állam újbóli megalapítását csak az Ószövetség, majd a Talmud által megígért Messiás eljövetelének idejére tevő ultraortodox zsidók. Az ultraortodox zsidók ugyanis azt állítják, hogy nem a cionista mozgalom, tehát emberi erő, hanem kizárólag az eljövendő Messiás állíthatja vissza a zsidó államot és a rómaiak által lerombolt második szentélyt.

    A Sion hegyi holokauszt-emlékmúzeum épületének felső szintjén egyébként egy ilyen szélsőséges tanokat terjesztő zsidó teológiai főiskola (jesívá) működik, amelynek növendékei a múltban többször is a kereszténységet, Jézus Krisztust és a Szűzanyát gyalázó feliratokat mázoltak a velük szomszédos Dormitio templom falára, kerítésére.

    H. J. – Kuruc.info


    Forrás:kuruc.info
    Tovább a cikkre »