Átadták a színidiplomákat az Apropó Kisszínpad tagjainak az egri Gárdonyi Színházban

Átadták a színidiplomákat az Apropó Kisszínpad tagjainak az egri Gárdonyi Színházban

Szép hagyomány a füleki gimnazisták életében, hogy a végzős diákokat színidiplomával és az Apropó örökös tagságával jutalmazzák. Pünkösd tájékán, még a ballagás előtt kapják ezt meg minden évben a negyedikes színjátszók. Az idén azonban majd negyven apropós érdemelt ki diplomát, ugyanis a színjátszói stafétát Szvorák Zsuzsa átadta kolléganőjének, Szókovács Éva, angoltanárnak.

Az újabb generáció Füleki Kisszínpad néven folytatja a több évtizedre visszanyúló tehetséggondozást. A színjátszók Egerben töltöttek el két napot, improvizáltak, nosztalgiáztak, énekeltek, buliztak és könnyeztek. A diplomaosztásnál jelen volt Énekes István, koreográfus is, aki két évtizeden át mentorálta a diákcsoportot.

Hírdetés

A dzsungel könyve musical megtekintése után végleg lezárult egy korszak a füleki színjátszók életében, de ahogy a diploma is igazolja, a hagyományaikhoz híven továbbra is egy nagy család tagjai maradnak ők.

Egyöntetűen vallották, az apropós korszak felejthetetlen marad számukra, hiszen az egymással megosztott élmények fűszerezték meg a középiskolás éveket. Ezúton is gratulálunk a színidiplomásoknak!


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »