Ásotthalom kerítést épít ha a kormány nem védi meg Magyarország határait

Toroczkai László vezetésével, tovább folytatódik az illegális bevándorlók elleni harc. A polgármester a nyilvánosságot hívja segítségül, de ha nem változik a helyzet radikálisabb lépéseket is tervez. A BBC forgatócsoportja, Morvai Krisztina és Vona Gábor is Ásotthalomra látogat majd.

Egyre szürreálisabb képet fest Magyarországon az illegális migráció kérdése. Miközben hazánk egy tranzitországnak számít, a derék hatóságok megvédik nyugati szomszédainkat a menekültektől és itt, a mi pénzünkből eléldegélnek, míg végre tovább nem tudnak állni.  Legutóbb kétszáznegyvenkilenc koszovói állampolgárságú határsértőt szállítottak le a Budapestről Bécsbe tartó vonatról. A koszovói állampolgárságú határsértőknek nyilatkozniuk kell majd arról, hogy kérnek-e menekült státuszt. Amennyiben igen, ügyükben ezután a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal jár majd el és a nyakunkon maradhatnak, jó ideig.

Ásotthalom vezetője Facebook bejegyzésében elmondta: “Tudomásom szerint a schengeni határ menti országok közül egyedül nálunk szüntették meg a határőrséget. Magyarország teljesen védtelen, a szerb határ melletti települések lakossága pedig teljesen ki van szolgáltatva mindenféle zűrzavaros népeknek, akik nemhogy lőfegyvert, de egy tankot is háborítatlanul hozhatnak át magukkal a magyar határon.” 

Toroczkai László eközben tovább folytatja harcát a határsértőkkel szemben.  A polgármester által felállított mezőőrséggel legutóbb 150 migránst sikerült elkapniuk, amelyet vasárnap 14 órától, este 9 óráig őriztek. A rendőrség nem jött ki, mert idézzük: “…egyszerűen nincs rendőr. Ez volt a válasz.”

Hírdetés

A HVIM és a Betyársereg alapítója most a nyilvánosság erejét hívta segítségül, hogy radikális lépések történjenek ebben a kérdésben. Mint írja: “Nos, küzdök még egy darabig, holnap éppen szerb tévések jönnek hozzám, s időpontot kérek a belügyminisztertől, aztán jön Ásotthalomra a BBC is. Jó hír, hogy hozzánk költözik pár napra Morvai Krisztina, aki a következő útjára már egy csapat európai parlamenti képviselőt is magával fog hozni, s Vona Gábor is ellátogat hozzánk.”

Persze arra is kapunk választ, hogy mi történik akkor ha nem tesz semmit a kormány és inkább Merkel Kancellár kegyeit keresve, még jobban lazít bevándorlási politikáján. “…ha nem lesz változás, akkor a mezőőreink többé nem állítják meg a napi több ezer (!) migránst, hanem útba igazítjuk őket Szeged és Budapest, illetve Nyugat-Európa felé, s magunk kezdünk kerítésépítésbe, ha a kormány nem szedi végre össze magát, s nem védi meg Magyarország határait.”

Talán rá is férne egy pofon a fővárosra, hogy érezzék ők is, hogy mekkora probléma is valójában az, hogy idegen, élősködő népek lepik el hazánkat.

(Betyársereg)


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »