Arról kérdezgetik a brit hazafiak az afgánokat, hogy mit keresnek Nagy-Britanniában

Arról kérdezgetik a brit hazafiak az afgánokat, hogy mit keresnek Nagy-Britanniában

Új kampányt indított a Britain First nevű hazafias, szélsőjobboldali mozgalom az Egyesült Királyságban, az afganisztáni bevándorlókat elszállásoló hoteleket járják.

Azt nem tudják ráhúzni a hatóságok, hogy terrorizálnák a belső-ázsiai országból betelepítendő afgánokat, akiknek jelentős része családostul szállta meg a Anglia különböző pontjain lévő hoteleket.

Általában arról faggatják őket a szállodákban, hogy honnan jöttek, és számítanak-e a kormány által biztosított lakásra, ezzel is azt az üzenetet hangsúlyozva a közvélemény felé, hogy a brit adófizetők pénztárcája fogja megsínyleni az amúgy is a multikulturalizmus terheit nyögő szigetországba történő betelepítésüket.

Hírdetés

Az erősen iszlamofób Britain First azt is igyekszik jelezni, hogy a kulturális különbségek miatt az afgánok veszélyeztetik a britek biztonságát.

A patrióták menekülttáborokat is fel szoktak keresni, ahol ugyancsak arról faggatják migránsokat, hogy honnan jöttek és mit akarnak kezdeni Nagy-Britanniában.

A zsidók és liberálisok szerint a mozgalom tevékenysége kimeríti a „zaklatás” fogalmát, de kezdeni nem tudtak velük egyelőre semmit.

A Britain First aktivistái korábban több alkalommal is muszlimok megszállta negyedekben vonultak fel, hangoztatva, hogy Britannia a briteké. A megmozdulásokon nem jellemző az erőszak, de mondani sem kell, az agresszív ellentámadás sosem marad el.


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »