Árnyék: Török világ Európában ?

Árnyék: Török világ Európában ?

Hogy is kezdődött ? Előbb 3, majd 4, most már 10 milliárd eurót követel az iszlám Törökország, hogy elméletben megállítsa a szintén iszlám áradatot!
Persze, mint eddig is iparkodott hamis papírokat osztogatni, csónakokat biztosítani a tömegeknek, mert az biztos, hogy az afgán, nem Afganisztánból cipelte ladikját, hogy átkeljen az Égein görögbe.
De már az unió pénze sem elég, már uniós tagságot és szabad vízummentességet is követel, mert különben, kinyitja a kaput.
Mondjuk ki: ironikus, mert eddig sem tartotta zárva.
És most csak úgy, a terror elleni háború keretében a török az Iszlám Állam ellen harcoló kurdokat bombázza, igaz az I.Á. szíve csücske a török vezetésnek, mert az olcsó olaj mindig jól jön.
Már lépni kell!
Sem a töröktől, sem a migráns hordáktól nem tudja Európát megmenteni egy-egy állam, a V4, esetleg a Mag Népe.
Itt összetartásra van szükség, és a határok lezárása mellet, tanulhatnánk a szaúdi hozzáállásból.
Most már lehet oda is menni a migránsoknak, de a feltétel: DOLGOZNI!
Azaz nincs a semmiért szociális juttatás! Ráadásul hiába arab testvérek, az öböl menti monarchiákba például szinte soha nem lehetnek ÁLLAMPOLGÁROK!
Talán e két intézkedéssel Európa is elriasztaná a tömegek zömét!
Munka és nuku állampolgárság!

Miért is nem jelen megoldás egy-egy nemzet próbálkozása?
Mert amikor besokkol egy terület és meglepő, de az illegális bevándorlók horda jellege arra vezeti őket, hogy felzabálni mindent és tovább menni és zabálni.
Ha egy területet a sáskák elpusztítsák, a raj tovább áll, és milliós tömeget csak háború keretében lehet megállítani…mellékesen a háború sok szakértő szerint elkerülhetetlen.

Hírdetés

Rusznyák Zsolt

magyartudat.com

No visits yet


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »