„Arany emberek” – Egy nap alatt 15 000-ren iratkoztak be a Románok Egyesüléséért Szövetségbe

„Arany emberek” – Egy nap alatt 15 000-ren iratkoztak be a Románok Egyesüléséért Szövetségbe

George Simion, a Románok Egyesüléséért Szövetség (AUR) társelnöke kedden közölte, hogy 24 óra alatt 15 000 személy iratkozott be a pártba.
„15 000 román iratkozott be mindössze 24 óra alatt az AUR-ba, Románia parlamentjének egyetlen hazafias, keresztény és konzervatív pártjába, az alakulat két alelnöke, George Simion és Claudiu Târziu hétfőn közzétett felhívása nyomán” – derül ki az Agerpres hírügynökséghez eljuttatott közleményből.

Az AUR azt üzente azoknak, akiknek nincs politikai képviseletük, hogy csatlakozzanak a párthoz, amely „több mint 500.000 szavazatot” kapott a parlamenti választásokon.

Hírdetés

„Az AUR minden szempontból jobbá akarja tenni a romániai társadalmat, és mindazokhoz szól, akik nem találtak önmagukra az utóbbi 30 évben hatalmon lévő pártok elveiben, értékeiben és főleg cselekedeteiben. Felhívom azonban mindenkinek a figyelmét, hogy az AUR-ba való belépés nem az előnyök keresését jelenti. Az AUR-tagság áldozatot jelent a hazáért, nem egy langymeleg állást vagy bizonyos érdekek kiszolgálását” – üzenték a párt társelnökei.

Az AUR az alakulat közleménye szerint 46 saját szenátorra és képviselőre számít a parlamentben.


Forrás:kronikaonline.ro
Tovább a cikkre »