Apró, de mégis fontos jelek

Tegnap megint felvonult a felvilágosult demokraták színe-java a fővárosban. Ott volt mindenki, aki valamit is számít azon az oldalon, Gyurcsánytól, Bokroson át egészen a magukat civilnek mondó balliberált egyletekig.

És mindannyian rettegtek.

Félték a jövőt, aggódtak a köztársaságért és mindeközben bőszen hirdették, hogy ők maguk a demokrácia, ők maguk a felvilágosodás és ők maguk az igazi hazafiak, akik majd úgy összedöntik Orbán kártyavár-rendszerét, hogy csak na, hogy aztán újra eljöjjön egy európai – értsd az atlantista és globalista érdekeket gátlástalanul kiszolgáló – köztársaság ideje itt a Kárpát-medencében.

A honi demokraták új világot óhajtanak és vele új rendet. És hogy ne legyen egy percig se kétsége senkinek afelől, hogy mi is ez az új világrend, azt jól mutatják azok az apró, de mégis fontos jelek, amelyek a nagy vonulás során fel-feltűntek a tömegben. A felvonulók nagyrészt pártzászlókkal érkeztek, volt jónéhány EU-zászló és elvétve néhány nemzeti trikolór is. Ez utóbbiakat azonban kicsit átszabták és hozzáigazították ahhoz a szellemiséghez, amelynek jegyében a felvilágosultak elképzelik ennek az országnak a jövőjét.

Hírdetés

Az ’56-os zászló mintájára, ahogy anno a forradalmárok kivágták belőle a gyűlölt Rákosi-címert, a mostani demokraták kivágták a zászló közepéről a koronás címert és a helyére az EU kék, sárga csillagos jelképét illesztették…

[nagyításért katt a fotóra]

Azt hiszem, ehhez innentől már nem kell kommentár. Ehhez innentől már nem kell semmit hozzáfűzni. Ez mindent elmond arról, hogy a balliberált oldal miként vélekedik a jövőről, a nemzetről, a magyarságról. És lehet vitatkozgatni azon, hogy most jó irányba megyünk-e, vagy sem, hogy OV hová vezeti az országot, hogy a radikális oldal kész van-e a hatalomátvételre, hogy lehetne-e jobban kormányozni, vagy sem. Azonban egy dolog nem lehet vita tárgya:

Azok az alakok, akik a globalista aranycsillagokat teszik a Szent Korona helyére, Magyarországon még egyszer nem kerülhetnek a hatalom közelébe.


Forrás:radicalpuzzle.blogspot.com
Tovább a cikkre »