Apáti Bence: Toroczkai, Duró, Novák és meglátjuk még kik…

Apáti Bence: Toroczkai, Duró, Novák és meglátjuk még kik…

Toroczkai László kizárása nem okozott meglepetést a magunkfajta politika iránt érdeklődő embereknek. Nagyon régóta lehetett tudni, hogy a legkevésbé sem ért egyet a Jobbik összesimicskázásával és összekálmánolgázásával. No és persze azzal sem, hogy bár a kampányban még nagyítóval sem lehetett találni olyan Szabó Gábor pártigazgató által beidomított jobbikos internet-trollt, aki ne böfögte volna oda minden cikk alá, hogy a kerítést is a nagytiszteletű Vona Gábor – vagy csak így egyszerűen, Pörzsésen: Gháábhhoor – találta ki, amit a Fidesz természetesen csak lemásolt, de ahogy ez a választás után, egy Novák Előd posztból kiderült, ez színtiszta hazugság volt. Novák teljesen egyértelműen leírta, hogy annak idején, azaz 2015-ben, a néppártosodás szivárványszínű útjára lépő jobbikos pártvezetés halk, ám undorodó sikkantások kíséretében határolódott el a kerítésépítés gondolatától.

Innen is üdvözlöm a jobbik alkalmazásában lévő cyberhadsereg fizetett kommentelőit!

Toroczkai pontosan tudta, hogy a kerítésépítés ötletéről kiadott partutasítás hazugság, és valószínűleg azt is sejtette, hogy Vonának csak arra és addig kell, amíg megnyeri (bruhaha!) a választást a radikális szavazok voksaival (is). Utána megy a sóletbe.

De azt is tudta, hogy Vona Gábor nem nyerhet. Így Toroczkai kivárt. Megvárta a választás végét, majd robbantott.

Helyesebben robbantott volna, mert Vona csicskái (Sneider és Gyöngyösi) olyan karaktergyilkossággal megbolondított lejárató kampányt indítottak ellene, hogy az ebben a műfajban ez idáig utánozhatatlannak hitt ballib szerkesztőségek munkatársai könnybe lábadt szemmel, felállva kezdtek tapsolni a műveletet zokszó nélkül túlteljesítő Zsurpubinak, Alfahírnek, és Kálmán függetlenobjektiv Olgának.

Toroczkait kizárták a pártból. Novák és Duró azonnal bejelentették, hogy a boszorkányüldözés következtében ők is elhagyják Simicska süllyedő csónakját. A Jobbik nevű balliberális bizniszpárt pedig tovább hőbörög, élén azzal a Pörzse Sándorral, aki hol Kálmán Olgával, hol Konok Péterrel ért egyet a HírTV stúdiójában.

Hírdetés

Pörzse Sándor a leginkább alkalmas a jelenlegi Jobbik arcának. A egykori szélsőjobbos gárdista, most kedélyesen elbeszélget a pillanatokon belül megszűnő Szabadfogás című, szórakoztatónak szánt, ám tragikusan humortalanra és végtelenül szomorúvá sikerült műsorban Konok Péterrel arról, hogy szerinte az erdélyi és a felvidéki magyarok nem is szeretnének Magyarországhoz tartozni. Jól vannak ők ott, ahol vannak. Román utcanévtáblákkal, minden házon büszkén provokáló, hatalmas román zászlókkal és fölényeskedő, magyarul nem beszélő román hivatalnokokkal. 

Pörzse Sándor ma a Jobbik.

A határon túli magyarokat, a nemzettestvéreinket lebutázó, leprimitvező Pörzse Sándor ma a Jobbik. Az a Pörzse, akinél még Konok Peter is emberibben és nemzetibben viszonyul a határon túlra kényszerített testvéreinkről.

Toroczkaiékat kicsinyes bosszúból kizárják azok, akik Kálmán Olga parfümjétől és Simicska viszkijétől bűzlenek. Ezek a pénzért és hatalomért ballib megélhetési politikusokká torzult árulok árulózzák az egykori értékrendjükhöz hűségeseket.

Simicska csicskái az utolsókat rúgják. És mi élvezettel nézzük ezeket az utolsó, övön aluli rúgásokat. 

The post Apáti Bence: Toroczkai, Duró, Novák és meglátjuk még kik… appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »