Apáti Bence: Szerecsenmosdató 444

Apáti Bence: Szerecsenmosdató 444

A propagandaanyag célja az amerikai spekuláns által bőkezűen támogatott amerikai fosztogatók (szerecsen)mosdatása volt, és az, hogy a fasizmus gyilkos eszméjével megmérgezett olvasóik is megértsék végre mi és miért történik most Amerikában.

Ebből az írásból szemezgetünk. 

Így kezdődik az egyik bekezdés:

“Az elmúlt hét tüntetésein kiderült, hogy sok városban a tiltakozóknak volt egy saját, helyi története is valakiről, akit az indokolatlanul erőszakosan fellépő rendőrök öltek meg.”

Tehát a tüntetők, a TILTAKOZÓK egytől egyig rendelkeztek legalább egy olyan történettel, ami miatt úgy érezték, muszáj utcára vonulniuk. 

Ez egészen biztos, hiszen maga 444 írta, kételkedni pedig abban a nem túl életszerűnek tűnő állításban, hogy minden egyes tüntetőnek volt olyan ismerőse vagy rokona, akit csak úgy heccből vagy rasszista indokból öltek meg Orbán, akarom mondani Trump rendőrei, maga a vegytiszta fajgyűlölet. 

Az utcákon tombolók a 444 újságírója szerint mindenhol találtak az emlékeik közt kutatva olyan áldozatokat, akiket a közelmúltban (Az elmúlt hónapban, évben, tíz évében? Nem tudni.) rendőrök gyilkoltak meg, és akik, mielőtt az indokoltan rendőri erőszak áldozataivá váltak, éppen sokadik diplomájuk megszerzésén dolgoztak, valamint egész életük során egyetlen egyszer sem kerültek összeütközésbe a törvénnyel. 

És akiknek az elvesztése miatt olyan mély és őszinte elkeseredettség és fájdalom telepedett a szívükre, amin csak boltok kifosztásával, ártatlan járókelők meglincselésével, amerikai zászlót tartó hazafiak és kerekesszékes, idős, fehéreket asszonyok agyba-főbe veresével és rendőrök fejbe lövésével tudtak enyhíteni. 

https://m.origo.hu/nagyvilag/ 20200603-fejbe-lottek-egy- rendort-las-vegas.html

De senki ne aggódjon, válaszokat is kapunk a fosztogató/lövöldöző csőcselék tetteit mentegető 444-től arra, hogy miért is elfogadható ez a fajta vadállati tombolás, hogy miért is kötelező empátiával közelednünk a fehérgyülölő, fosztogató, lövöldöző, pardon..  változást akaró, csillogó szemű szabadságharcosokhoz. 

 Ezt írják: 

Hírdetés

“(..) zajlanak a fosztogatások és a gyújtogatások, és bár senki sem tagadja, hogy valóban történtek ilyen esetek, a minneapolis-i városi tanács tagja, Jeremiah Ellison arról beszélt a New York Timesnak, hogy a rendőrség fellépése miatt történt mindez: első este még semmiféle fosztogatás nem volt, semmit nem gyújtottak fel a tüntetők, a rendőrség ennek ellenére rendkívül brutálisan lépett fel velük szemben. „Az eredeti provokáció az utcai erőszakra a rendőreinktől jött” – mondta erről Ellison. 

 Ő… izé.. 

Tehát mindenről – is – a rendőrök tehetnek, akik puszta jelenlétükkel, egyenruhájukkal és állítólagos “brutális fellépésükkel” provokálják ki, hogy a szélsőbalos anarchisták a militáns B.L.M.-mel karöltve sáskaként taroljanak le minden útjukba eső boltot, elvigyék a szörfdeszkákat, a lapostévéket, a luxustáskákat, a Nike, az Adidas és a Vans cipőket, valamint nyomorékra verjék az üzleteiket védő tulajdonosokat. 

Amúgy maga a magyarázat is hazugság. 

Az Antifa és a Black Lives Matter mozgalmak aktivistái sosem bírnak egy percnél tovább is békésen tüntetni, szinte azonnal meg szokták támadni a rendfenntartókat. 

Azért mennek oda ugyanis. 

Az erőszak kirobbantása a céljuk. 

És persze az se baj, ha a káoszban ki tudnak rabolni néhány tucat áruházat. 

Köszi 444, köszi Gyuri bácsi.

Apáti Bence – www.hirtv.hu

 

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »