Apáti Bence: Mikor a betiltott haladó média elemzi a vizes vébét

Apáti Bence: Mikor a betiltott haladó média elemzi a vizes vébét

A legendásan kiegyensúlyozott Napkeltén edződött ballib politikus álmából felkelve is el tudja mondani – egy levegővel, szünet nélkül -, hogy a Fidesz betiltotta a köztársaságot, az alkotmányt, és mintegy mellékesen lebontotta az összes létező “féketésellensúlyt”.

Ez utóbbi pontos jelentéséről számarányait tekintve statisztikailag elhanyagolható mennyiségű szavazó tudna pontos felvilágosítást adni, no de a konvergenciaprogram nevű csubakkavédekezésről sem tudta az istenadta nép, hogy mifánterem, mégis érvelt vele minden lakógyűlésen a szocik mellett.

És miután a Fidesz lebontotta, elhordta, majd Mészáros Lőrinc közvetítésével eladta egy orosz oligarchának a fékeket, és az ellensúlyokat, nekiállt betiltani magyar sajtót. Mármint a haladó demokratikusat. Nem a “lakájmédiát”!

A baloldalit.

Na de miket beszélek! Olyan nincs is, hogy baloldali. Van a demokratikus, haladó sajtó (Népszava, 168 óra, Index, HVG, 444, 24.hu, stb) meg létezik a “kézi vezérelt” jobboldali. (Origo, 888, Pestisrácok, PolgárPortál, stb) A lakájmédiát egyébként onnan is fel lehet ismerni, hogy említésükkor a radikálisabb baloldali ismerőseink az árokbetemetés jegyében habzó szájjal az ott dolgozók felakasztásáról, dögkútba dobásáról, és agyonlövéséről ábrándozik.

Szóval 2011-ben a sajtó tervezett betiltását hatalmas felháborodással vette tudomásul az utcai politizálást amúgy mindig elítélő, lenéző és úgy általában véve a csak a büdöslábú mucsai jobboldaliaknak meghagyó ballib ellenzék.

(Például Lendvai Ildikó a mai napig kiváló átéléssel el tudja rebegni félelemtől rebegő ajkakkal, hogy a vészterhes időket idézi, ha az emberek az utcára viszik a politikát. Azaz tüntetnek. Nem otthon, a négy fal közt, hanem úgymond az utcán.)

Hírdetés

Rendes nyugatos baloldaliak kizárólag egy bécsi kávézóra kísértetiesen hasonlító helyen szoktak kifogástalanra vasalt öltönyben, arisztokratikus kimértséggel eszmét cserélni, arról, hogy milyen mucsaiak ,és fülsüketítően hangosak ezek a bunkó fasiszták, ott a Kossuth téren. (Fekete öves demokraták egy limuzin hátsó ülésén Batiz András társaságban teszik ugyanezt) Kivéve persze, ha maga Orbánbasi tör rá a saját nemzetére, alkotmányára, köztársaságára, és adja el személyesen Putyinnak a fékeket és ellensúlyokat egy megkímélt állapotú Volga árának megfelelő Rubelért.

Ugyanis ezen kivételes feltételek teljesülésekor – ami az elmúlt 7 évben ciklikusan, kéthavonta bekövetkezik, a baloldali demokraták leveszik a simára vasalt zakót, feltűrik az ingujjukat, majd –
miután kijöttek valamelyik tévéstúdióból, ahol a barna-veszélyről és csattogó bakancsokról sivalkodtak – csuklyás, símaszkos, fiatalok felemelő társaságában nekiállnak betörni/megdobálni/elfoglalni a Lendvai utcai Fidesz székházat. Ilyenkor az Index 10 percenként forradalmi hangulatú bejelentkezésekben ujjong, hogy a fradisták is a tüntetőkkel vannak.

Zárójeles megjegyzés: Orbán kormánya és unortodox gazdaságpolitikája a ballib média szerint olyan, mint az orosz technikus, aki egyrészt egy Pobeda márkájú óra kismutatójával meg tudja hekkelni a komplett amerikai elnökválasztást, másrészt Paks 2-n minden elbarmol, és nyilvánvalóan heteken belül egy hatalmas tűzgolyóbissá változtatja ezt a mi (most már) “rádióaktiv lángokkal” ölelt kis hazánkat. Azaz egyrészt egy tehetségtelen bugris, másrészt egy rafinált és zseniális lángész, akit törvényesen lehetetlen leváltani. Zárójel bezárva…

Namármost: a Fidesz székház szétverésére apropót adó törvénymódosítás olyan “jól sikerült”, hogy péntektől ezidáig az összes ballib média megtalált engem a vizes vébé nyitányának szakmailag elfogulatlan, és minden politikai indulattól mentes, objektív elemzésével. A betiltott Index, 444, HVG,és a különböző televíziók beszélgetős műsorai. Nem szeretném az olvasó idegeit feleslegesen borzolni produktumaik taglalásával, legyen elég annyi, hogy e sorok írásakor épp vörös fejjel próbálom visszatuszmákolni a bennem élő Bayer Zsoltot, és különböző meditációs praktikákkal kicsalogatni a szintén bennem lakozó Pokorni Zoltánt. (Voltak már könnyebb harcaim…)

Gondolom mindenki olvasta valamelyiket, és hasonló küzdelmeit vívja.

Én a magam részéről csak sok szeretnék mondani a magyar sportolóknak, hogy bár a ballib sajtó a betiltása ellenére épp elnyomja a szeretünk és a büszkeségünk hangját, de tudjátok, hogy Mi veletek vagyunk.

Hajrá magyarok!

Apáti Bence

The post Apáti Bence: Mikor a betiltott haladó média elemzi a vizes vébét appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »