Apáti Bence: Miért nem vásárolok a Lidl-ben?

Apáti Bence: Miért nem vásárolok a Lidl-ben?

Az első és legfontosabb ok, hogy hál’istennek nincs a közelemben. A másik, hogy nem vagyok hajlandó olyan áruházat támogatni, amely Európa erőszakos iszlamizációját készíti elő.

Mostanra már minden “lakájmédiát” olvasó “agymosottfideszeshez” eljuthatott az a kis színes hírecske, hogy a Lidl leretusálta a világhírű Santorini templomok kupolájáról a keresztet. Mert hogy szerintük az – mármint a kereszt – sértheti “más emberek” érzékenységét. A “más emberek” kifejezést a polkorrekt, haladó, nyugati média ebben az esetben a muszlimokra használja.

Az integráció sikeres… Csak éppen fordítva… A muszlimok a jelek szerint kiválóan integrálják a befogadó nemzetek népeit a saját kultúrájukba.

A hírről egyébként az Index is beszámolt, gúnyosan, értetlenkedve tálalva. A szerző épp csak le nem mucsai, sudri-bunkózza a haladás ellen tiltakozó cseh atyafiakat, akik mindenféle bojkottal fenyegetik az áruházat, ahelyett, hogy annak örvendeznének, hogy Európa mennyivel “jobb és sokszínűbb” hely lett keresztek nélkül.

A nyugati sajtó más esetekben egyébként diadalmasan harsogja a sokszínűség győzelmét. Amikor a multik hidzsábos, nikabos nőkkel és gyerekekkel illusztrálva promózzák egy-egy új terméküket, a muszlim valláshoz tartozó öltözékek nem, hogy nem sértik a propagandista médiamunkások érzékenységét, hanem a meghatódottság könnyeit törölgetve írják újabb és újabb győzedelmes cikkeiket az elfogadás és a befogadás fontosságáról.

Hová tűnt a kereszt? Fotó: berliner kurier

De, hogy ne csak az Index idiótáját bántsam: a múlt héten söpört végig az interneten az a hír is, hogy Angliában az Aldi(!) egyik pénztárosánál elvi (!!!) okokból nem lehet alkoholt vásárolni. A cikket a HVG jegyzi.

Elvi..

Ízlelgessük ezt egy kicsit!

Hírdetés

És szokjuk is…

Mert innentől kezdve hozzá kell szoknunk, hogy a radikális muszlimok erőszakos hittérítését ilyen jelzőkkel fogja tálalni a politikailag korrektséget túltoló nyugati média, s annak magyar leányvállalatai.

Az “elvi”természetesen ez esetben is vallásit jelent az ő szótáruk szerint.

Bár a HVG igyekszik olyan színben beállítani a pénztárost, mint egy egészségtudatos, polgártársai egészségért aggódó hipsztert, a valóság ezzel szemben az, hogy a kiszolgálást megtagadó dolgozójuk egy muszlim, aki nem hajlandó alkoholt árulni.

A tényleg betiltott nyugati sajtót olvasgatva azonban az is kiderül, hogy mostanában a “kiválóan” integrált mohamedán pénztárosok disznóhúst sem hajlandóak eladni a hitetlen gyauroknak. A szalagok előtt tájékoztató tábla van elhelyezve a bevásárló központokban, hogy melyik pénztárosnál nem lehet disznóhúst és alkoholt vásárolni.

De a keresztet azt leretusálják. Mert sérti “más emberek” érzékenységét…

Az Index és a HVG munkatársainak jó egészséget és további eredményekben gazdag propagandagyártást kívánok! Kiváló ügynökök.

Aki viszont kíváncsi az igazságra is, az olvasson minket.

Most pedig töltök egy pohárka bort és eszem egy csülköt pékné módra. Mert itt megtehetem…

Apáti Bence

The post Apáti Bence: Miért nem vásárolok a Lidl-ben? appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »