Apáti Bence: Kicsoda is Karácsony Gergely?

Apáti Bence: Kicsoda is Karácsony Gergely?

Gerinek, Zugló a fél fogára sem elég. Ő miniszterelnök, vagy főpolgármester akar lenni. Minimum. De talán a legmegfelelőbb feladat számára az lenne, ha végre a világmindenség uraként szerepelgethetne. Csak melózni ne kelljen. 

Interjúkat adna drága jó Bolgár úrnak, az Indexnek, a Magyar Narancsnak és a 168 órának. Az ATV-t ugyan innentől kezdve valószínűleg hanyagolni fogja – csütörtökön Rónai Egon rákérdezett pár fontos dologra is, amit Geri szokás szerint nagyon rosszul viselt – de sebaj, ott van még a 24.hu, és a HVG. 

A függetlenobjektiv sajtó nagyágyúinál nem fog hebegni meg habogni, meg végérvényesen és kibogozhatatlanul belegabalyodni a hazugságaiba. 

Friss hír, hogy időközben el is tűntek Karigeri, Gyuriferit idéző őszinte mondatai az ellenzéki sajtó címlapjairól. Húsz-harminc perc lefelé görgetés után ugyan megtalálhatja, aki nagyon akarja, de ez ugye egy heveny csonthártyagyulladás nélkül szinte kivitelezhetetlen mutatvány. 

Aki esetleg lemaradt volna, Karigeri családi körben – a háttérben gondtalanul viháncoló gyermekeket nevetgélését lehet hallani – gyors lefolyású őszinteségi rohamot kapott, mely vallomását valaki a baráti társaságából felvette, majd nyilvánosságra is hozta egy Jobbikhoz köthető csatornán. Tehát mocskosfidesz. Nyilván. 

Hírdetés

Zárójel: 

2017-ben egyik politikai riválisa, a méltán elfeledett Berkecz Balázs ugyanígy járt el Gerivel. Felvette majd ki is szivárogtatta egy beszélgetésüket, amiben Karácsony amiatt bazmegel, hogy a f.szér’ hagyta magát rávenni a miniszterelnök-jelöltségére. 

Zárójel bezárva.”

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »