Apáti Bence: Jakab Péter bebújt Feri és Klára hitvesi ágyába

Apáti Bence: Jakab Péter bebújt Feri és Klára hitvesi ágyába

Jakab most is egyre vállalhatatlanabb módon, ökölbe szorult fejjel mérgelődik, mocskolódik, tombol a Facebookon…

Van az a semmivel sem összehasonlítható kiugró alsó állszerkezet, amivel Jakab Péter rendelkezik.
Mérges lesz tőle az ábrázata.

Dühös.

Sértett.

Haragos.

Jakab valahogy arra a bravúrra is képes, hogy teljesen egyedülálló módon agresszívan mosolyogjon.

“Ökölbeszorult fej.”

Valahogy így jellemezte a folyton mérges ember arckifejezését drága jó megboldogult apukám.

Jakab Péternek mostanában különösen ökölbe van szorulva az a nagy okos feje. És erre minden oka meg is van.

A választás után trükkök százaival képes volt elérni, hogy több, mint 70 százalékkal válasszák meg – újra – a Jobbik elnökének, amiben – legalábbis a hírek szerint – a nemi erőszak-kísérlet ügybe keveredett Földi István nyújtott neki hathatós segítséget.

A nagy szexuális étvággyal rendelkező politikus a szavazás előtt állítólag több mit 90 alapszervezetet hozott létre, és ezek a vadiúj szervezetek jelöltei voltak azok, akik ezt az egészen hihetetlen eredményt képesek voltak elérni.

Elképesztő, hiszen Jakab egyrészt olyan választási megállapodást bírt kötni, ami miatt a Jobbik egyetlen egyéni mandátumot sem tudott nyerni, másrészt túl azon, hogy bebújt Gyurcsány és Dobrev Klára hitvesi ágyába  – holott a Jobbik valójában a 2006-os rendőrterror után lett szabad szemmel is látható politikai erő -,  mindössze arra volt képes, hogy egy végtelenül visszataszító, primitív, agresszív, egybites politikát csináljon.

Amiért valósággal megőrültek a Demokratikus Koalició szimpatizánsai.

Hírdetés

Szélsőbalos retorikát használt, úgy melósozott, hogy az MSZP csepeli vasökle, Komjáthi Imre egy neoliberális konzervatívnak tűnt hozzá képest, a jobboldali ideológiát, és a konzervativ identitáspolitikai harcokat teljesen elengedte, és párttársaitól is ugyanezt követelte meg.

Jakab felszólalásai, és Facebook-posztjai szépen lassan olyanná váltak, mint egy különösen elvakult, keményvonalas rákosista káder motivációs beszédei a kollektívája előtt.

Mindez azért, hogy Feri és Klári ne rúgja ki a hitvesi ágyból.

Peti egy vad édeshármasban találta magát a Gyurcsány-házaspárral, és láthatólag kimondottan élvezte a helyzetet.

Persze a threesome akár sikeres is lehetett volna, de azon kívül, hogy Jakab élvezte a szemlőhegyi gyengédséget és a kényeztetést, a perverz összebújás semmiféle politikai hasznot nem hozott a pártjának.

Sőt, ahogy azt fentebb említettem, a Jobbik soha ilyen rosszul nem szerepelt még, mint most április 3-án.

Ebben szerepe lehetett még Molnár Enikőnek, Jakab kabinetfőnökének, és legeslegközelebbi munkatársának, aki sok mindenben ugyan nem volt tehetséges  – BKV-ellenőrként kezdte a pályáját. abban persze lehet, hogy igen – , de Peti bohóc bohócával valószínűleg csodákra lehetett képes; a volt pártelnök ugyanis elköltözött a családjától, hogy minden idejét egy úgynevezett munkalakásban töltse a különösen dekoratív mamuszos hölggyel.

És aki jobbikos források szerint úgy rátelepedett Jakabra – a szó átvitt és a szó szoros értelmében is – , hogy képtelenség volt az engedélye nélkül akárcsak megközelíteni is.

A közelmúltig igazi balekként viselkedő pártnak ebből, ezekből lett elege, annyira, hogy Potocskáné vezetésével megpuccsolták; először csak az elnöki pozíciót vették el Jakabtól, majd pénteken robbant a hir, hogy frakcióvezetői posztból is úgy kirúgták, hogy a lába sem érte a földet.

Jakab egyébként régóta érezhette a vesztét, mert mióta leváltották a Jobbik éléről, részint elhagyta a párt logóját, részint pártépítésbe, országjárásba kezdett, amit szorgalmasan dokumentál is a Facebookon.

A napokban elkezdődött tüntetéseken is rendre megjelenik önmagát reklámozni, amiben az sem akadályozza meg, hogy az ellenzékiekből álló “tömeg” csütörtökön konkrétan kifütyülte, mikor felismerték.

Szombaton kora délután pedig elindított egy, A Nép pártján nevű Facebook oldalt, amiből nehéz nem arra következtetni, hogy rövid időn belül el fogja hagyni a Jobbikot, hogy új pártot alapítson.
Jakabnak ugyanis a Jobbikon belül harangoztak, egy bukott, vesztes ember, olyan, aki az elmúlt években tulajdonképpen mindenkivel összeveszett, így nem maradt más választása, minthogy előremenekülve új párt vagy mozgalom alapításával kivegyen még egy kis pénzt a rendszerből.
(Amúgy jelenleg is milliókat keres, de úgy látszik, hozzászokott a luxushoz, nehezen tudja elengedni az óriási fizetést, és a különböző juttatásokat.)

Jakab most is egyre vállalhatatlanabb módon, ökölbe szorult fejjel mérgelődik, mocskolódik, tombol a Facebookon, úgy tűnik, nagyon dühös a világra, a Jobbikra, mindenre és mindenkire, de elsősorban a Fideszre, pedig egyedül önmagát okolhatja azért, ahova jutott.

Egyenes út vezetett idáig; a parizer és krumplipolitika, és az, hogy Gyurcsányék ágyába kucorodott, megtette a hatását.

Jakabon már csak nevetni lehet.

Apáti Bence – www.origo.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »