Apáti Bence: George a legtájékozottabb politikai gondolkodó

Apáti Bence: George a legtájékozottabb politikai gondolkodó

Külföldön ugyanis gyakorlatilag minden nap megbukik Orbán Viktor.

Hol Joe Biden, hol a német közszolgálati csatorna, hol pedig a világ egyik legismertebb, legtájékozottabb és leghaladóbb politikai gondolkozója… színésze George Clooney küldte el a magyar miniszterelnököt a fenébe.
De Clooney… Magyarország biztos a Szovjet Unióból vált ki? De amúgy a hazai adórendszerrel kapcsolatos információk sem teljesen helytállóak.

A korszakos politikai elemző és színész jelezte, hogy a magyar propaganda hazudik, mikor azt állítja, hogy Soros György befolyása alatt áll és amúgy Joe Bidennel sincsenek jóban ám…

A híres színész kikéri magának, hogy fogalma se lenne arról, hogy hol van Magyarország, hogy egyoldalúan tájékozódna és csak a demokraták és Soros szemüvegén keresztül szemlélné ezt a mocskos, fasiszta diktatúrát. Pardon, a világot.

Hírdetés

Végül engedjék meg, hogy kollégáim nevében is elnézést kérjek, helyettük is szégyellem magam, amiért a haladó sajtóval ellentétben nem tiszta erőből ünneplik ezt a roppant sokoldalú és tehetséges embert. Hanem megírják, hogy buta, mint a tök.

Apáti Bence – www.hirtv.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »