Apáti Bence: A lelkes boltfosztogatók és hazai rajongóik

Apáti Bence: A lelkes boltfosztogatók és hazai rajongóik

Ma a közösségi oldalakon csak nagyítóval lehetett olyan celebeket találni, akik nem lettek egyik napról a másikra radikális fekete-polgárjogi aktivisták.

Súlyosabb esetben afroamerikaiak. 

A nagyítóval megtalált magányos bátraknak riszpekt, meg persze kitartás. Mindössze pár év csupán, és a liberálnácik valószínűleg  megbocsátanak majd. 

Vagy elfelejtik a bűnüket. 

Még az is lehet, hogy az RTL is újra hívni fogja őket, talán egyszer lesz megint szponzorkocsi, és hakni is. 

Addig meg fellábon is. 

Nelson Mandela legendás sorai, csupa-csupa fekete poszt, Black Lives Matter hashtage-lavina, zokogó, könnyeiket nyelő celebek. 

Ez volt ma az Instagram.

(Szép is ez az percre pontosan ugyanakkor kezdődő George Floyd hét nappal ezelőtt bekövetkezett halála miatti kollektív idegösszeomlás.) 

Mert ugye egy radikális, militarista, fehérgyűlölő, és számos erőszakos cselekedet végrehajtó, a volt New York-i polgármester, Rudy Giuliani szerint is rasszista szervezet nevének posztolása/reklámozása fogja az egész világról végérvényesen kisöpörni földünk legeslegnagyobb problémáját, a rasszizmust. 

(Ahogyan nyilvánvalóan az Amazonas tüzei is kizárólag a sok magyarországi poszt miatt aludtak ki. )

Amúgy a most az Egyesült Államok utcáin lelkesen boltokat fosztogató, rendőröket, és civileket összeverő, üzleteket, rendőrőrsöket, és templomokat felgyújtó Black Lives Matter (a fekete életek számítanak) nevű, az illegalitás határán egyensúlyozó csoport tagjait amúgy nem más, mint a mi drága Soros Gyuri bácsink szervezetei szponzorálják. 

Ki gondolta volna? 

Hírdetés

Persze az egy emberként- illetve inkább birkaként – az ilyen típusú társadalmi problémákra mindig őrülten érzékenyen reagáló, a követőiket rettentően erőszakosan érzékenyítő, a velük hirdető cégeknek pedig jóemberkedő -, a szürke hétköznapokon a Blaha környékén feketéket látván titkon az utca túloldalára átosonó celebek 99.9 százaléka ezekkel az információkkal természetesen nincs tisztába. 

Ők mindössze a csodálatos, szivárványszínű, mindenféle egyenlőtlenséget, diszkriminációt és rasszizmust elutasító lelküket és azt a hatalmas szívüket akarják csak megmutatni. 

És persze mennek a véleményvezér celebvezetőik után. 

Akik ma reggel 8 után nem sokkal kezdték el a tragikus halált halt George Floyd emlékét lájkokra és aprópénzre váltani. (Naná, hogy ők is az csak amcsi kollégáikat majmolták.) 

Azóta pedig már lépni sem lehet a sok fekete poszttól, Mandelától és a Fekete Életek Számítanak-tól. 

Ez most trend, ez most menő, ettől lesz ma fehérek közt európai valaki ma Magyarországon. 

Meg az egész világon. 

Szóval tényleg roppant megható, hogy Budapesten is kiállnak a többszörösen elnyomott magyar fekete közösségért. 

Itt Magyarországon, ahol amúgy elhanyagolható számú fekete él, ebből következően a feketék ellen irányuló “rendszerszintű, rasszista rendőri erőszak” is meglehetősen ritkán tapasztalható, meg ugye őseink sem azzal voltak elfoglalva, hogy közvetlenül a honfoglalás után a vadregényes és távoli Afrikából rabszolgákat hurcoljanak be a Kárpát-medencébe. 

Zárójel:

Itt jegyezném meg, hogy bár sajnálatos módon Magyarországon ma is létezik rabszolgatartás – amit amúgy a Borsod-megyei népnyelv csak csicskáztatásként szokott emlegetni -, de ennek a kedves népszokásnak, egyes, a rendőrség által készített videók tanúsága szerint inkább a roma kisebbséghez tartozó embertársaink szoktak hódolni. Ráadásul az esetek többségében magyarok/parasztok lesznek láncra verve. 

Zárójel bezárva. 

Így aztán nyugodtan kijelenthetjük, hogy nem sok közünk van a rabszolgatartás baljós emléke miatt rossz lelkiismerettel küzdő amerikai nép jelenlegi feszültségeihez. 

A George Floyd iránt érzett mély és őszinte gyászukat kizárólag fosztogatás, és gyújtogatás segítségével feldolgozni tudó, anarchista, szélsőbaloldali, fehérgyűlölő ANTIFA-hoz és a Black Lives Matter mozgalomhoz pedig mégannyi se. 

Apáti Bence – www.hirtv.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »