"Anyátok!” – így bánta meg tettét Szögi tanár úr ma hajnalban szabadult gyilkosa; a szegedi Csillag előtt Toroczkai várta a cigányt

Ma hajnalban – kifogástalan magatartására (!) hivatkozva -, a kiszabott enyhe büntetést is 5 évvel megrövidítve, rászabadították a társadalomra az olaszliszkai magyarlincselés elsőrendű vádlottját, „H.”, azaz Horváth Dezsőt. Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke a szegedi Csillag börtön előtt várta Szögi tanár úr gyilkosát, ahol ígéretet tett arra, hogy egy Mi Hazánk-kormány esetén az ilyen elvetemült gyilkosok mind egy szibériai börtönben fogják befejezni földi pályafutásukat.

A magyarországi gazságszolgáltatásról sok mindent elárul, hogy az áldozatát a gyermekei szeme láttára agyonverő gyilkos cigány a börtönvellneszben 53 jutalmat is kiérdemelt, önismereti és konfliktuskezelő tréningen vett részt, de hússzor még a börtönt is elhagyhatta. Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke a szegedi Csillag börtön előtt várta Szögi tanár úr gyilkosát, ahol ígéretet tett arra, hogy egy Mi Hazánk-kormány esetén az ilyen elvetemült gyilkosok mind egy szibériai börtönben fogják befejezni földi pályafutásukat.

Hírdetés

A felvetésre egyébként bűnbánó Dezsőke egy egyszerű „anyátok” felkiáltással reagált.

kuruc info


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »