Antifák sírkeresztet helyeztek egy AfD-s politikus orvosi rendelője elé – az elhalálozási dátumát is ráírták

Antifák sírkeresztet helyeztek egy AfD-s politikus orvosi rendelője elé – az elhalálozási dátumát is ráírták

Dr. Christina Baum képviselő az Alternatíva Németországnak (AfD) színeiben Baden-Württemberg tartományi parlamentjében (Landtag), miközben férjével együtt fogorvosként dolgozik. Közös rendelőjük előtt ma reggel egy fakeresztet találtak, amelyre antifa aljaemberek a hölgy elhalálozásának a dátumát is ráírták. Érdekes módon az antifákkal szemben általában megértő „német” Lügenpresse (hazug sajtó) a sírkeresztről egyelőre ezúttal is hallgat – írja az AfD-politikus Fb-oldalára hivatkozva a journalistenwatch.com német hírportál.

Dr. Christina Baum 2016 óta az AfD képviselője Baden-Württemberg tartományi parlamentjében. A 2017 decemberében, a Rajna-vidék–Pfalz tartománybeli Kandel városban meggyilkolt 15 éves Mia Valentin nevű lány tragédiája után egyik kezdeményezője lett a „Kandel ist überall!!” (Kandel mindenütt előfordulhat!!) elnevezésű, egész Németországra kiterjedő utcai tiltakozásoknak. Mint ismert, egy ’Ábdul Mobin Dávodzái nevű „kiskorú” afganisztáni sáska a 15 éves német lány meggyilkolásáért – mivel az elkövetéskor még „kiskorú” volt – mindössze nyolc és fél év börtönbüntetést kapott.

A magukat antifáknak nevező genetikai selejtek a Baum házaspár Lauda-Königshofen városkában (Baden-Württemberg) levő fogorvosi rendelőjénél ma éjszaka elhelyezett fakeresztre a többi között ezt írták: „Náci kurva, Baum – Meghalt 2019. december 31-én – Nyugodjék békétlenségben!”. A hivatkozott portál a hírhez fűzve megjegyzi: miközben Horst Seehofer szövetségi belügyminiszter „a jobboldal elleni küzdelem” fokozására hívja föl a közvélemény figyelmét, a „korábban” antifa szervezeti tag Lars Klingbeil, jelenleg Németország Szociáldemokrata Pártjának főtitkára pedig a Twitterén azt csiripeli, hogy a házaspár orvosi rendelőjének bejáratánál szerdán reggel ismeretlenek elhelyeztek egy fakeresztet.

Hírdetés

Az antifa csürhe szemében valószínűleg gerenda Christina Baum hitvallása is:

A Haza – meghitt élettér, ahol a gyökereink vannak, s amely az önazonosságunkat, védelmünket és a biztonságunkat adja.

Dr. Christina Baum a fakeresztről kitett fénykép alá a közösségi oldalán csupán ennyit írt: „Ma korán reggel a rendelőnk előtt!! Politikai ellenfeleink gyűlöletének a gyümölcse.”

H. J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »