Antidogma: Globális felmelegedés és fehér genocídium

Egy újabb kultúrmarxista gyökerű baloldali bolondéria, amely parodisztikus hangzása ellenére véresen komoly: az állítólagos (ember okozta) „globális felmelegedés” végeredményben nem is olyan rossz, mert segít megszabadulni a fehérektől és így a rasszizmustól. Netán azért, mert ebben az új, melegebb világban mindenki egyformán napbarnított lesz? Szó sincs róla. Egyszerűen azért, mert a klímaváltozás tömeges népességmozgást (migrációt) fog kiváltani világszerte, és az útra kelő sötét bőrűek gyarmatosítani fogják a fehér bőrűek országait, egy új és haladó szellemiségű genetikai koktélt eredményezve. Alapjában véve tehát a „globális felmelegedés” jó, mert objektíve elősegíti a fehérek genocídiumát a faji sokszínűség (diverzitás) által.

Márpedig a diverzitás köztudomásúlag egy csomó klassz dolgot hozott a fehér országoknak: kebabot, Beyoncét, nagyipari szintű csoportos nemi erőszakot, spontán robbanásokat, tömegbe hajtó kamionokat, no-go zónákat, egzotikus ragályokat és más effélét, ami vibrálóvá és izgatóvá teszi az életet.

A harmadik világbeli kulturális, kriminalisztikai és genetikai színesítők apportjától mindeddig megfosztott és a szürke mindennapjaikat dögunalomban tengődő fehérek számára azonban immár van remény. „Ezek a migrációk (ugyanis) erodálni fogják a földrajzi határokat, amelyek egykor elválasztották egymástól az emberi populációkat” – írja egy bizonyos Scott Solomon nyilvánvalóan gyógypedagógiai ihletésű, tudományos felvilágosító dolgozatában.

Többek között evolúciót oktat az egyik amerikai egyetemen, tehát nem akárkiről van szó. Szerinte a helyzet mindenképpen biztató, hiszen már most is csaknem 260 millióan élnek egy másik országban, nem pedig abban, ahol megszülettek, és a következő harminc évben még legalább 140 millióan fognak kivándorolni szülőhelyükről az állítólagos klímaváltozás miatt.

Az előbb említettem, hogy a harmadik világbeli jövevények (akiket inkább jöttmenteknek kellene titulálni, a kifejezés második fele azonban az ő esetükben sajnos nem fedi a valóságot) adott esetben genetikailag is színesítik a sápadt­arcúakat. Ez tudományos olvasatban így hangzik: „A nagyméretű migrációk egyik következménye az, amit a biológusok gén­áramlásnak neveznek, egyfajta evolúció, amelyet populációk közötti génkeveredés okoz. Amikor különböző populációkhoz tartozó emberek párosodnak és szaporodnak, a génjeik összekeverednek a gyermekeikben.”

Hírdetés

Ez mind szép, de valójában mire megy ki a játék? „Mivel a bőrszínt számos gén kontrollálja, azok a szülők, akiknek a bőrszíne különbözik, hajlamosak köztes bőrszínű gyermekeket nemzeni, és így öt vagy tíz nemzedék (125-250 év) múlva kevesebb sötét vagy sápadt bőrű embert láthatunk, és több barna vagy olívazöld színárnyala­tút.” És hogy mi Solomon agymenésének a slusszpoénja? „Mivel az emberek világszerte egyre hasonlóbbá válnak egymáshoz, lehetséges, hogy a rasszizmus lassan elhalványulhat.” (Climate change could affect human evolution. Here’s how, nbcnews.com, 2018. szeptember 7.)

Halleluja! Alig egy-két évszázad, és az emberiség minden gondja egy csapásra megoldódik. Nem kell hozzá más, csak a fehérek atavisztikus rasszizmusának fokozatos megszűnése fehérként való kihalásuk révén, a „génáramlás” eszközével. Kimondottan humánus megoldás. A nemes cél, vagyis egy paradicsomi harmóniában összeolvadó és az idők végeztéig békében, barátságban, szeretetben éldegélő, tejeskávé emberiség kitenyésztése érdekében igazán nem nagy áldozat. Valójában ez tehát a fehér fajvédők kedvenc összeesküvés-elmélete, az úgynevezett „fehér genocídium”, szofisztikált tálalásban.

Érdekes, de egyáltalán nem meglepő módon az Európai Unió már évek óta szajkózza azt a mantrát, hogy a „globális felmelegedés” váltja ki a nyugati országokat megcélzó harmadik világbeli „migrációt” (helyesen: inváziót). Mit ad isten, a világ leginkább érintett részeiből (gyakorlatilag az egész világról) „menekülők” ürügyként használják a „globális felmelegedést” arra, hogy megszállják a nyugati országokat. A 2009-es koppenhágai klímacsúcson hivatalosan is deklarálták, hogy az „ember okozta globális felmelegedésért” nagyrészt a nyugati országok gazdasági tevékenysége okolható, és erre (a téves megállapításra) alapozva az ENSZ egy újabb kedvező alkalmat talált a „vétkes” nyugati országok megpumpolására, amelyeknek mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, hogy kártalanítsák a fejlődő országokat a környezeti ártalmakért, amelyeket felelőtlen egoizmusukkal ez utóbbiaknak okoztak. Lefordítva: a színes bőrűek szokásukhoz híven a fehér embert hibáztatják a saját szokásos inkompetenciájuk előre látható következményeiért, ez utóbbi pedig szokás szerint enged a zsarolásnak, és fizet, mint a katonatiszt.

A „globális felmelegedés” valójában a „klímaváltozás” átcímkézett változata, amelynek révén százmilliárdokat húznak ki a nyugati országok, pontosabban azok adófizetői, a produktív fehér emberek zsebéből azzal, hogy úgynevezett karbonadót vetnek ki minden termékre és szolgáltatásra, ezzel próbálva úgymond környezettudatosabb fogyasztási szokásokra kényszeríteni őket. Valójában azonban az emberi történelem legnagyobb szabású adóharácsolásáról van szó, az adott országok államháztartási hiányának enyhítése végett.

Ami a tömeges méretű valódi környezetszennyezést illeti, már évtizedek óta köztudott, hogy a tényleges tettesek a harmadik világbeli országok, főleg India, Kína és mások Délkelet-Ázsiából, de történelmi okokból a Nyugat könnyebben zsarolható. A „globális felmelegedés” svind­li­je arra is szolgál, hogy állandósítsa a fehér bűntudatot (white guilt) egy álproblémát kreálva, és újabb ürügyet a harmadik világbeli bevándorlás eltűrésére és fokozására. Mivel a „háborús menekült” és a „gazdasági menekült” címkék kezdik elveszíteni emocionális hasznosságukat, kellett találni valamit a helyettesítésükre. Így született meg a „klímamenekült”, mert MINDIG kell valami indok a fehér országok elözönlésére.

Gazdag István – Demokrata


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »