Annyira kiakadt Jeruzsálem miatt Izraelre és az USA-ra az Iszlám Állam, hogy helyettük a Hamásznak üzent hadat

Annyira kiakadt Jeruzsálem miatt Izraelre és az USA-ra az Iszlám Állam, hogy helyettük a Hamásznak üzent hadat

Az Iszlám Állam Sínai-félszigeten tevékenykedő ága egy 22 perces videóval jelentkezett, amelyben bejelentették a hadüzenetet a Hamász palesztin szervezet ellen, és agyonlőtték az egyik fegyverbeszállítójukat.

"Soha ne adjátok meg magatokat nekik! Használjatok robbanószereket, hangtompítós pisztolyokat, tapadó időzített bombákat.! Robbantsátok fel a bíróságaikat és biztonsági létesítményeiket, mivel ezek a zsarnokság oszlopai, amelyek alátámasztják a trónjukat!" – így fordította a SITE Intelligence Group nevű terrorelemző csoport a felvételen szereplő késes narrátor szavait.

Az IÁ a béke vallásának nevében azt is a Hamász rovására írja, hogy együttműködnek nyugati államokkal, és nem támadnak zsidókra Izraelen kívül, részt vesznek demokratikus választásokon, sőt – az Izraellel és az Egyesült Államokkal közös ellenségük – Irán ügynökei.

Hírdetés

Salah Bardawil, a Hamász szóvivője a Twitter-oldalán azt írta, hogy a videó "egy cionista produkció, amelyben arabok eszközként vesznek részt az ellenállás eltorzításában… Ez az, amire a cionista hírszerző ügynökség és talpnyalói régóta törekszenek."

Perge OttóThe Washington PostRTTimes of Israel nyomán

Az Iszlám Állam egyszerűen imádja Izraelt

Izrael Állam ismét Damaszkuszban támadta a dzsihadisták ellen küzdő szíriai hadsereget és a Hizbolláhot

Az Iszlám Állam sorait kívánta erősíteni egy izraeli zsidó – a Sábák lefogta a repülőtéren


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »