Annyira gyűlölik Orbánt, hogy inkább felmentenék a migráns erőszakolót

Annyira gyűlölik Orbánt, hogy inkább felmentenék a migráns erőszakolót

Ha nemi erőszakról beszélünk, szinte felesleges statisztikára alapozni a mondandónkat, hiszen a napvilágra jutott esetek száma csak töredéke a megtörtént abúzusoknak. A legtöbb esetben nem történik feljelentés vagy nincs bizonyíték, így a nők ellen elkövetett szexuális bűncselekmények nagy része felderíthetetlen, ez tény. Ahogy az is tény, hogy a napokban egy migráns megerőszakolt egy magyar nőt.

Évek óta írunk arról, hogy a teljesen más kultúrából érkező migránsok egész egyszerűen nem integrálhatóak a magyar (és európai) társadalomba. Más a kultúra, mások a szokások és a szabályok is. Náluk egy nő megerőszakolása csak egy kedd délutáni program, sőt még a nőt érné kár, ha feljelentést tenne egy ilyen esetben.

Ha itthon valaki nemi szerepekről mer beszélni, esetleg férfi-női különbségekről, a feministák rögtön megindulnak melltartóban tüntetni, olyankor megy a #MeToo ezerrel. Most, hogy van egy tiszta, egyértelmű helyzet, ami a nemi erőszakok esetében tényleg ritka, húzzák a szájukat, cinikusan a rendőrség ellen fordulnak, hogy: „most bezzeg nyomoztok, mi?”. Inkább állnak az erőszakoló migráns pártjára, ebben a helyzetben is az egyébként a munkájukat végző rendőrök ellen fordulnak, mintsem beismerjék: migránsokat befogadni tényleg veszélyes. A helyzet egészen tiszta és egyértelmű, nincs az a logika, ami szerint fel lehetne róni a rendőröknek, hogy nyomoznak egy erőszakos, nőkre veszélyes ember ellen. Illetve mégis van, ez pedig a radikális balos, libsi, femináci logika.

Mert úgy tűnik valóban az, máskülönben nem védenék az erőszakolót. Azt tudjuk, hogy a befogadáspártiak imádják a sokszínűséget, a hagyományt két lábbal tipornák, a „más az mennyire egzotikus” logikájuk alapján. Ha valami minél inkább elüt az átlagostól vagy a legkevésbé alkalmas a társadalom építésére, az nekik annál jobban tetszik. Az erőszakoló megvédése viszont inkább az Orbán-fóbiájukban gyökerezik.

Hírdetés

Az Orbán-fóbia virágzott tegnap is, amikor az ellenzékiek megszavazták a Sargentini-jelentést. Orbán Viktor ezt úgy fogalmazta meg: „Az a baj Önökkel, hogy jobban gyűlölnek engem, mint amennyire szeretik a hazájukat”. Most a feminácik oldalán ugyanez történik az erőszakoló migráns ügyében is. Jobban gyűlölik Orbánt, mint hogy kiálljanak a megerőszakolt nők mellett.

Horváth Zsófia – www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »