”Annyi bedogozott, részeg, agresszív cigányt még nem láttam”

A bűnözésből és a gettósodásból épphogy kigyógyított Józsefváros, az eszdéeszes jelölttel olyan irányba mehet el, amelyből már nincs visszaút. Az Otthonunk, Józsefváros! nevet viselő Facebook-csoportban többen megjegyezték, hogy a „buli idejére kénytelenek voltak elmenni otthonról, hiszen a hangzavar és a részeg cigányok látványa, valamint agresszív viselkedése élhetetlenné tette a környéket.”

Az egykori SZDSZ-es képviselő, Győri Péter most Józsefvárosban próbálna szerencsét, jövőbeli terveiről egyelőre sokat nem tudni, de a hétvégén szervezett rendezvénye alapvetően arra enged következtetni, hogy a közbiztonság javítása és a bűnözés, a drogozás visszaszorítása helyett inkább csak lekenyerezi a helyi cigányságot, hangos bulit szervez, majd az ott lakókat magára hagyja a problémáikkal. Ilyet láttunk már 2002 és 2010 között, csak akkor az egész országgal tették azt, amit most Józsefvárossal csinálnának.

Győri Péter, az az ember, aki függetlennek és civilnek adja el magát, de valójában hat ellenzéki párt is támogatja, amelyből értelemszerűen három posztkommunista.

Hírdetés

A „jelölt” pénteken bulit szervezett a Kálvária térre, amelyre nem nyerte el a kerület lakóinak a tetszéstét.

Az Otthonunk, Józsefváros! nevet viselő Facebook-csoportban többen megjegyezték, hogy a „buli idejére kénytelenek voltak elmenni otthonról, hiszen a hangzavar és a részeg cigányok látványa, valamint agresszív viselkedése élhetetlenné tette a környéket.

Az egyik józsefvárosi családapa is beszámolt az eseményekről, ő úgy látta, hogy a részeg cigány mulatozóktól és az agresszív cigányoktól gyereke sírógörcsöt kapott, inkább elmentek aznap este a kerületből.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »